2777
2789
عنوان

یا خدا زلزله چه وحشتناکهههه . به شهر ما هم رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 17197 بازدید | 283 پست

📣📣فوری📣📣

گزارش مقدماتی زمین‌لرزه

بزرگی:  5.4 ریشتر

محل وقوع: آذربايجان - حوالی اصلاندوز(اردبيل)

تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: 1396/08/24 23:17:59

طول جغرافیایی: 47.13

عرض جغرافیایی: 40.31

عمق زمین‌لرزه: 10 کیلومتر

نزدیک‌ترین شهرها:

98 کیلومتری اصلاندوز (اردبيل)

98 کیلومتری پارس آباد (اردبيل)

110 کیلومتری تازه كند (اردبيل)

نزدیکترین مراکز استان:

249 کیلومتری اردبيل

258 کیلومتری تبريز

منبع : وب‌سایت مرکز لرزه‌نگاری کشوری مؤسسۀ ژئوفیزیک دانشگاه تهران

پس جهنم اینه!                                                         هرگزبه این شکل درباره ش فکرنمی کردم !              یادتون هست: گوگرد،سیخ،آتیش....                          آه!                                                           عجب حرف های مضحکی سال ها درمغزمان فروکردند .                احتیاجی به سیخ نیست!       حالا فهمیدم جهنم  همان زندگی اجباری با احمق های اطرافه....!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اردبیل لرزید پنج ریشتر

فقط بگو که هیچ خسارتی نبوده خواهش میکنم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
منم نميترسيدم ولی نمیدونم چرا امروز همش دلهره دارم با ترس رفتم حموم زود خودم و دخترم و شستم اومدم.

منم خیلی از حموم رفتن میترسم همش آماده فرارم

میترسم تو حموم باشم زلزله شه

الهی وربی من لی غیرک
چرا فاجعه انسانی تهران که محکم تر بقیه جاهاست فاجعه انسانی کرمانشاه بود که خونه ها استحکام نداشتن

تهران خیلی بافت فرسوده داره اپارتمانا بهم چسبیده یکیش بریزه مثه دومینو میشه وحشتناکه خدا نکنه واقعا 

#زلزله موجب هراس مردم در شهر پارس آباد و ریختن مردم به خیابان ها شد.

🔹زلزله همچنین در برخی ساختمان های روستایی در شهر اصلاندوز پارس آباد موجب ترک خوردن جزیی برخی ساختمان ها شده است /ایرنا

✅ @Khabar_Fouri

پسرم و مادرم نفسای منن 
آقا چطور شد ما زلزله کرمانشاه رو تو تبریز احساس کردیم اما زلزله تو اردبیل لرزش نیومد تا اینجا؟ 

مرسض نیستیم دروغ بگیم اه

۵.۴ ریشتر بود بچه ها

بد بود بددددددددد

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
چرا فاجعه انسانی تهران که محکم تر بقیه جاهاست فاجعه انسانی کرمانشاه بود که خونه ها استحکام نداشتن

اتفقا برکس تهران رو گسله و نباید ساختمان های سنگین روش باشه که پر از برجه و فکر کنین تو ی برج 400نفر سکونت دارن اکر خدای نکرده بیاد روز اول بالای سه ملیون تخمین زدن میمیرن و تمام پایگاههای امداد و نجات تو تهرانه هیچ کس نیست کمک کنه

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍
آقا چطور شد ما زلزله کرمانشاه رو تو تبریز احساس کردیم اما زلزله تو اردبیل لرزش نیومد تا اینجا؟ 

مریض نیستیم دروغ بگیم اه

۵.۴ ریشتر بود بچه ها

بد بود بدددددددد

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

داشتم از بی خوابی هلاک میشدم ولی الان یه جوری شدم امکان نداره تا صبح چشم روی هم بزارم....خدا خودش رحم کنه دخترم اصلا نمیدونه زلزله چیه داره برا خودش بازی میکنه میخنده.همش بچه های کرمانشاه میاد جلو چشام اشک تو چشام جمع میشه

معلوم نیس تو زمین چخبره که بااین همه زلزله تخلیه نشده هنوز

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....