2777
2789
عنوان

یا خدا زلزله چه وحشتناکهههه . به شهر ما هم رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 17195 بازدید | 283 پست

واااای چه قدر وحشتناک 

چرا همجا داره زلزله میاااد وای خدایا 

منو دخترم همیشه توخونه تنهاییم میترسم😭😭😭😭😭

همین الان یه کیف برداشتم لباس گرم برا دخترم گذاشتم و یکی هم براخودم گذاشتم 

عکس پروفایلم خودم نیستم.مائده محمدیه.😍مدلینگه.صرفا جهت اطلاع😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه صفحات رو خوندم خیلیا پرسیده بودن زمین چرا اینطوری میکنه یا قبلا تویه تاپیک کسی گفته بود زم ...

ببخشيد فهيمه جان با احترام به نظرت بايد بگم كه 

ميشه بلاياي طبيعي رو نذارين پاي گناه مردم؟!😑😑 خواهش ميكنم اين چيزا رو قاطي دين اسلام نكنيد... 

من اصلا نميتونم حرفاتون رو درك كنم ببخشيد.. 

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
ببخشيد فهيمه جان با احترام به نظرت بايد بگم كه   ميشه بلاياي طبيعي رو نذارين پاي گن ...

عزیزم من پای اسلام نگذاشتم درقرآن وروایات هست

حالا اگر شمانمیتونید درک کنید دلیل نیست که نباشه

❤لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین❤
عزیزم من پای اسلام نگذاشتم درقرآن وروایات هست حالا اگر شمانمیتونید درک کنید دلیل نیست که نباشه

خوب اگه به خاطر گناه هست چرا امریکا زلزله نمیاد نابود بشن بمیرن؟اونا که بیشتر گناه میکنن

من از الان انقد استرس دارم که یه کیف برداشتم لباس گذاشتم توش😭😭😭😭😭

حق داری عزیزم... 

تو دل همه دلهره افتاده

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی