2777
2789
عنوان

یا خدا زلزله چه وحشتناکهههه . به شهر ما هم رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 17197 بازدید | 283 پست
چرا فاجعه انسانی تهران که محکم تر بقیه جاهاست فاجعه انسانی کرمانشاه بود که خونه ها استحکام نداشتن

نه عزیزم اخبار رو دنبال کن برج میلاد رو گسل زلزله ست همینطور شهر ری.

بافت منطقه ی ۲۰تا ۱۷ قدیمیه زیرش هم قنان و پر از پنهاه گاه هایی که برای جنگ ساخته بودن و الان فقط مثل چاه سرش رو پر کردن از طرفی تمام چاه های ببخشید توالت در گذشته زیر همون ساختمون ها بوده که الان هم فقط سرشون پوشیده شده 

شما دوبتر برو منطقه هفده و هجده تهران بتفت کوچه هارو ببین همه چیز رو متوجه میشی

توسل بر امامت(حق شاه نجف)کن، حمایت می‌کندحتما😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران خیلی بافت فرسوده داره اپارتمانا بهم چسبیده یکیش بریزه مثه دومینو میشه وحشتناکه خدا نکنه واقعا& ...

تهران سالهاست رو گسله هميشه هم گفتن اگه تهران زلزله بياد فاجعه س هرچقدر هم كه بيشتر به تاخير ميافته شدتش بيشتر ميشه فقط خود خدا بهمون رحم كنه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

متاسفانه تو یکی از شهرهای نزدیکمون موقع زلزله همه ریختن بیرون هرو کر راه انداختن جوری که صداشون محله رو برداشته آشنامون میگفت اینجا میگم خدایا این خوشی رو ازمون نگیر. دیونن.این همه کشته داده کرمانشاه.اونوقت اینا دنبال هیجانن

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

همش حس میکنم همین الان خونه تو سرم خراب میشه خیلی حس بدیه من نگران بچمم اونشب که زلزله اومد من داشتم دخترمو پوشک میکردم همین که خونه لرزید پوشک و ول کردم همونطوری دخترمو گرفتم بغل با هول پریدم سمت در خروجی

دوستان ⚠️⚠️ کانون زلزله کشور آذربایجان بوده ⚠️⚠️

همینجوری دور ایران داره میلرزه

بعد ارمنستان

بعد ترکمنستان

بعدم افغانستان

بدبخت ما مشهدیا که هنوز سفیدسنگ اروم نگرفته بخواد افغانستانم بلرزه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اتفقا برکس تهران رو گسله و نباید ساختمان های سنگین روش باشه که پر از برجه و فکر کنین تو ی برج 400نفر ...

نابودمون کردی که  البته واقعیت همینه ولی همش دارم با خدا جروبحث میکنم میگم مگه نمیگن به یک اشاره ی تو خب چی میشه این یکیو فاکتور بگیری واقعا برام سخته درک زلزله

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
بچه ها جریان این فیلمی که پخش شده و میگن ازمایش هارپ حقیقت داره؟

چی 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چراشبکه خبرچیزی نمیگه پـسسس،😤😤😤حتما بازمیخواد بپیچونهههه

دیشب بجنوردم باتاخیر اعلام کردن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....