2777
2789
عنوان

مامانای باردار تورو خدا بیاین

55 بازدید | 11 پست

این ماه در حال اقدام بارداری ام، هرکی یه چیز میگه

کسایی که باردارن لطفا بگن رابطه هاتون روز در میونه؟

دو روز در میونه؟

ببخشید اینجوری میگم، چند دقیقه نباید دسشویی رفت؟

یکی میگه ده دقیقه یکی میگه نیم ساعت

بیاین راهنمایی کنین بگین با چه سبکی بارداری سریعتره

و منی که با جلوگیری (طبیعی)باردار شدم😬

عزیزم به خودت استرس نده خدا بخواد میشه.نباید بهش فکر کنی  و تو حالت سجده فک کنم بهتره شنیدم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سبک مهم نیس سالم بودت تخمک و اسپرم مهم.

هرچند دکترا میگن ی روز درمیون رابطه باشه و ی دکتر ب من گفت تاصبح بخواب حموم نرو بهت اب نخوره و واقعا هم مثبت شد.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

عزیزم نیازی نیست خیلی بعدش بخوابی چون موقع خروج انقدر سرعت داره که توی لوله میره . نهایت 4 5 دقیقه بخواب بعد برو حمام. رابطه اول و دوم خیلی مهمه چون اسپرم ها زیاد و قویه بعد رفته رفته توی دفعات بعدی کم میشن . حتما ژل رویال هر 2 تا استفاده کنین من از سایت دکتر هانی راد گرفتم

و منی که با جلوگیری (طبیعی)باردار شدم😬عزیزم به خودت استرس نده خدا بخواد میشه.نباید بهش فکر کنی و ت ...

حالتش منظورم نبود

اینکه هر چند روز باید باشه؟

چند دقیقه نباید بلند شد

عزیزممممم مبارکتون باشه😍 

تو همون ثانیه هم بری دستشویی اشکال نداره نمیدونم کی اینارو درمیاره اسپرم از اون چه که فکر کنی سرتق ت ...

شما خودتون بچه دارین؟ با همین فرمون؟😄😍

اینقدر گوگل خوندم بیشتر مبهم شد برام

واسه همین ترجیح دادم اینجا از خود کسایی ک تجربه مادر شدن دارن بپرسم

شما خودتون بچه دارین؟ با همین فرمون؟😄😍اینقدر گوگل خوندم بیشتر مبهم شد برامواسه همین ترجیح دادم این ...

بله بچه دارم ... ذهن خودتو درگیر این چیزای چرت و پرت نکن 

تو همون دقه بلند شو برو دستشویی تا خونه رو اسپرمی نکردی 😂

حالتش منظورم نبوداینکه هر چند روز باید باشه؟چند دقیقه نباید بلند شدعزیزممممم مبارکتون باشه😍

تو هفته های تخمگ گذاری هر روز انجام بدین و چند دیقه بمون بعد برو.ممنون انشالا خدا قسمت شماهم بکنه😁

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم