2777
2789
عنوان

اگ یکی اینو بپرسه منظورش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 36 پست

تاپیکت رو خوندم

این ویژگی هایی که گفتی دقیقا وایب پسرای خیلی مهربون و خوش اخلاق و خرخون رو میدن که عاشق خانواده ان از  اینا ک دلشون نمیاد حتی اگه ناراحتش کنی چیزی بهت بگه ولی اگه عصبی شن وای وای😂

قیافه ام واقعا ی چیزیه ک نمیشه بخاطرش بقیه خوبی هارو در نظر نگرفت...دور از جونش شَل و کور ک نیست

حتی اگه کچلم شد میره بهترین مو رو میکاره

ولی اخلاق،اخلاق واقعا مهمههههه

اخلاقو و که نمیشه کاشت مثله مو

اخلاق بد روادم نمیتونه تحمل کنه ولی قیافه ی بد رو میتونه تحمل کنه😂

هیچوقت معیارت رو چیزای ظاهری قرار نده این دنیا ب هیچکسی تعهدی نداده ک همه چیز قراره تا اخر عمر یکسان بمونه

تو با یه ادم خوشگل ازدواج کن دور از جون ممکنه بر اثر بیماری طوریش شه زیبایی قبلو نداشته باشه باز ولش میکنی میری با یه ادم خوشگل؟

تاپیکت رو خوندماین ویژگی هایی که گفتی دقیقا وایب پسرای خیلی مهربون و خوش اخلاق و خرخون رو میدن که عا ...

راست میگی:)) ممنون از حرفات عزیزم🥲

کلا عصبی شه سکوت میکنه و درونگراس

ولی یبار با من دعواش شد گفت نمیدونم چرا نتونستم خودمو نگه دارم بهم ریختم و اینا من اون شب زدم بلاکش کردم🥸😂

و خب گفت یعنی به همین راحتی میخواستی فراموشم کنی؟ 

:(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی:)) ممنون از حرفات عزیزم🥲کلا عصبی شه سکوت میکنه و درونگراسولی یبار با من دعواش شد گفت نمید ...

ببخشید خوندم پیامتو اما ج ندادم

تو اتوبوس بود داره میره جایی نوتیف پیامش اومد دیگع مشغول صحبت باهاش شدم🥲😂

راست میگی:)) ممنون از حرفات عزیزم🥲کلا عصبی شه سکوت میکنه و درونگراسولی یبار با من دعواش شد گفت نمید ...

اخی مشخصه چقد قلبش پاک و مهربونه 

ایشالا بهترینا واستون اتفاق بیفته

پسری ک ناراحتی د شادیت واسش مهمه گلی از گلای بهشته

اخی مشخصه چقد قلبش پاک و مهربونه ایشالا بهترینا واستون اتفاق بیفتهپسری ک ناراحتی د شادیت واسش مهمه گ ...

فدات بشم عزیز دلم 

برا شماهم همینطور 

ماچ به چشات🩷

بنظرم اینا عشق نیست

شور و هیجان هست که در جوانها بیشتره و باید مدیریتش کنن

چون همونجور که شور و خیجان دارن، قدرت مدیریت هم دارنپس دست خودشونه که کدومو انتخاب کنن

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس