2777
2789
عنوان

رمان نخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 159 پست
۹۰ درصد رمان ها تکراری 😒🤢

رمانای خارجی بهتره 

ایرانیا مخصوصاا اینایی که تو تلگرام و..‌ میزارن داستان یه دختر لجباز و پسر مغروره که تو دانشگاه باهم آشنا میشن کلی کل کل میکنن آخرش عاشق میشن ازدواج میکنن😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز دلم هوس مرغ کرد

عه تو دوباره😂😂

از این به بعد هر وقت منو ببینی باید هوس کنی😂☹️

من خودم دیگه از مرغ زده شدم به اندازه قبلا دوست ندارم😂

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

قرار نیست سبک وعلاقه بقیه رو ما تعیین کنیم

آخه عزیزم بحث رمان 

مقوله زیبایی شناسی هست، درس زندگی هست، مثل سینماست، خودش نوعی علم هست، زاویه دید داره ، زمان و مکان ، جغرافیای رمان ، تاریخچه ، در چه دوره ای به زمان پرداختن

مثلا در دوره کلاسیسم رمان نبود و در دوره رمانتیسم رمان به وجود اومد

ایشون رمان هایی مثل ملت عشق و بامداد خمار و فهیمه رحیمی خونده 

میگه رمان نخونید در صورتی که اینا چرت و پرتی بیش نیست

رمان یعنی خشم از هیاهو فاکنر

رمان یعنی پیرمرد و دریا از همینگوی

و...

کتاب رمان از نوع خوبش مفیده نه از این چرا و پرتایی که تو نت میزارنباعث میشه با دیدگاه ها و طرز تفکر ...

من رمان هایی که خوندم و خیلی از فرصت های زندگیمو به پاش گذاشتم مثلا یه کتابی بود یک سال طول کشید تمامش کنم صد سال تنهایی گابریل گارسیا مارکز که دیگه برنده نوبل هست از این بالاتر نداریم هنوزم مغزم وقتی بهش فکر میکنه ناخودآگاه به سمت ناامیدی و پوچی و ناراحتی ها میره

رمان هایی که خوندم تقریبا اینا هستن به نظرتون خوبن یا بد ؟ 

صد سال تنهایی اثر مارکز

خوشه های خشم  اثر جان استاین بک

بلندی های بادگیر اثر امیلی برونته

عشق در زمان وبا اثر مارکز

کیمیاگر اثر پایولو کوئلیو

تهوع اثر ژان پل سارتر

گتسبی بزرگ ( اینو ولی دوس داشتم ) اثر اسکات فیتز جرالد 

و ده ها رمان برتر جهانی دیگه

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

آخه عزیزم بحث رمان مقوله زیبایی شناسی هست، درس زندگی هست، مثل سینماست، خودش نوعی علم هست، زاویه دید ...

دقیقا منم حسن همینه که منظورش رمانهای سایت نودهشتیا بود چی بود اونا هستش😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من رمان هایی که خوندم و خیلی از فرصت های زندگیمو به پاش گذاشتم مثلا یه کتابی بود یک سال طول کشید تما ...

شوهر اهو خانوم رو هم بخون

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

عه تو دوباره😂😂از این به بعد هر وقت منو ببینی باید هوس کنی😂☹️من خودم دیگه از مرغ زده شدم به اندازه ...

اخه لعنتی تو چرا شب کاری من تا میام بخوابم تورو میبینم🚶🏻‍♀️

من حالا غذای مورد علاقه م مرغه🤤

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

غیرمنطقیه. در بین این رمان ها، هستند رمانایی که با خوندشون و تصور کردنشون یه تجربه کسب میکنیم و از مفهوم و پیام و همینطور دقت کردن به طرز نوشتار نویسنده سواد نوشتاریمونو افزایش میدیم

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-

به شما میگن کتابخون جوگیر

دوست عزیز کتاب برای ارامش روح آدمه، حتی همون رمان خوندن هم مغز رو تقویت میکنه چون تو داری یه چیزی میخونی و مغزت بلااستفاده نمیمونه

تو نمیتونی برای بقیه تعیین کنی که چی بخونن چی نخونن، هرکی با هرچی آرامش میگیره همونو میخونه

🗝
قرار نیست سبک وعلاقه بقیه رو ما تعیین کنیم

پس چطور تو بوق و سرنا میکنیم که آی ملت کتاب بخونید ولی نمیگیم چه کتابی ؟ پس کی قراره تعیین کنه ؟ 

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی )  - مهندس کامپیوتر گرایش نرم افزار - سوال برنامه نویسی در خصوصی پرسیده شود

اخه لعنتی تو چرا شب کاری من تا میام بخوابم تورو میبینم🚶🏻‍♀️من حالا غذای مورد علاقه م مرغه🤤

فردا مرغ درست کن😂 دوشبه منو داری میبینی دیگه روز سوم باید بخوری😂

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

پس چطور تو بوق و سرنا میکنیم که آی ملت کتاب بخونید ولی نمیگیم چه کتابی ؟ پس کی قراره تعیین کنه ؟

علاقه هر شخص تعیین می‌کنه چه کتابی بخونه نه من نوعی که بیام بگم شمایی که فلان نوع کتابو میخونی راهت اشتباهه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️