2777
2789

من قبلا ی بار طلاق گرفتم شوهرم ازدواج نکرده بود بامخالفت خانواده هامون ازدواج کردیم.اخلاقش بعد ازدواج به شدت تغییر کرد .چن روز دگ عروسی دعوتم گفتم پول بده برم پیراهن میخرم میگه تو قبلا ی بار طلاق گرفتی لاز نیس بهت پول بودم اصن بهم هیچی نمیخره همش ازاینجورحرفا میگه.یامیگه ادم خجالت میکشه بیرونم بره میگن زن بیوه گرقته میگم خوب نمیگرفتی مجبورت نکردم ک خودت اصرار میکردی هزار بار گفتم بیخیالم شو نشدی. هرچی داره برای خانوادش خرج میکنه  اصن هیچی نمیده بهم یدونم بچه ده ماهه دارم.دوروز پیش وقتی گفتم پول بده همون حرفو زد منم گفتم نمخای تموم کن لازم نیس هرروز این حرفارو بگی گف اماده شوببرمت خونه پدرم منم اماده شدم اورد ازاون روز ن زنگ زده ن چیزی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماباشین چیکارمیکنین جدامیشین یابخاطر حرف مردم جدانمیشی

باهم برید مشاوره

اینو یکی داره پرش میکنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

این نامردا رو از کجا پیدا میکنید؟ چرا بچه دار شدی ازش؟

جدا شو خودتو بکش بالا مستقل شو این شوهر بشو نیستا

عوضی حالم بهم خورد از بی لیاقتیش

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

جداشو

داره واضح بهت میگه نمیخوادت

دلشو زدی

بکن بنداز دور این دندون لق رو

بچه رو هم بنداز سرش تا حالش جا بیاد

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

پ دیونه شده مگه انتخاب خودش بودی ک 

بنظرم پرش میکنن از بس میزنن تو سرش حتما ک اینطور شده خدا لعنت کنه مردم رو

اولا اینکه حرف مردم اصلا مهم نیست

دوما شما خودت باید با عقل تصمیم میگرفتی و با کسی که ازدواج نکرده و مثل خودت نیشت ازدواج نمیکردی

حالا هم که ازدواج کردی باید پای عواقبش بشینی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم