2777
2789

یکی میفته گوشه پیشانیش یه خراش نازک میفته باباش فرداش میاد مدرسه به معاون مدرسه میگه که فیلم نشون بده ببینم چی شده اونم نشون نمیده میگه باید نامه بیاری من نمیتونم گفته چیشده اونم گفته که هیچی دوتا بچه بازی کردن خوردن بهم بعد پرده پافشاری کرده که موظفی نشونم دادی اونم گفته برو شکایت کن اونم رفته واسه مامانم شکایت طرح کزده مامانم از اسفند هی دادگاه میره میاد

دوربین ها پاک شده فیلمشون تا دو هفته نگه میداره مامان من نبوده اصلا معاونش بوده اینجوری حرف زده حالا امروز براش قرار کفالت صادر کرده ضامن بیاره چیکار کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم از طرف خیلی معذرت خواهی کرده گفته عمدی نبوده بعد که افتادن رفته پیش دختره براش چسب زخم داده آبمیوه آورده بهش حتی یه هدیه داده الان طرف اصلا کوتاه نمیاد از مامانم شکایت  کرده 

مگه فیلم دوربین بعد دوهفته پاک میشه؟وقتی همچین موضوعی پیش میاد معلومه که مامانت باید فیلم اون قسمتو آرشیو میکرد نگه میداشت سهل انگاری از مادرتم هست. هر پدری بود میخواست ببینه دقیقا چه اتفاقی افتاده. شما هم گفتین برو شکایت کن اونم دقیقا کاری که خواستین رو کرده دیگه