2777
2789

بچه ها ازتون میخوام شخصیت این پسر و تحلیل کنید

که ببینیم از این شوهر درمیاد یا قراره یه دخترو بدبخت کنه  🤣

به گفته خودش : با یه تک دختر که اتفاقا خیلی خوشگل بوده ، تحصیلات داشته و خلاصه شرایطش اوکی بوده !

خواسته عقد کنه 

اما این دختر توقعاتش بالا بوده از نظر پسر 

میگفت من دوست داشتم مهریه نصف بشه

قبول نکرده دختره  میخواسته عروسی نگیرن ! دختره اینم  قبول نکرده !

بعد خودشم اصلا به این چیزا که طلا هدیه س اعتقاد نداره !

بعد میگفت هرجابرم فقط یه سکه مهر میکنم دلم‌نمیخواد یکی بیاد برینه به زندگیم بره نظرش راجع به مهریه این بود !!! 

فک کنید تا پای عقد رفتن احتمالا همه فهمیدن از فامیلای دختر ولی ایشون سر همینا به گفته خودش بهم زده !!!!! 

شرایط خودش ، ظاهر معمولی ، تحصیلات دیپلم البته اگه اونم گرفته باشه !! شغل ثابت نداره مشخص نیست هرچن سال یه بار عوض میشه ، خونه از پدر ، ماشین از پدر ، بعد ازدواج خونه پدر زندگی میکنه ، به کوچیکترین چیزا دقت میکنه و حق خودش میدونه تا شغل شوهر دخترخاله  میپرسه و نظرش اینه باید بفهمه با کیا ارتباط دارن خانواده دختر ! به طلاهایی که انداختی توجه میکنه قشنگ نگا میکنه ببینه چی انداختی!

میپرسه چی داری نداری خونه داری ماشین داری (شغل پدر خیلی مهمه براش )

و یه بارم در حین مکالمه گفت مهریه یه سکه باید باشه مگه زندگی معامله س ، بعد چن خط پایین تر که پرسیدم چرا شغل پدر مهم و شغل بقیه مهمه واست گفت زندگی یه معامله س 😐

زیاد شد تا همین جا بسه به نظرم اینا چیزایی بود که ازش فهمیدم 

پ ن : قرار نیست با همچین ادمی ازدواجی صورت بگیره چون شناختمش فقط رفتارش با من خیلی بده از دخترای خوشگل و از خواستگاری هایی که میره تعریف میکنه میخوام‌بدونم با من فقط اینطوریه اگر یکی دیگه باشه سیاست داشته باشه همچین ادمی هم میتونه کسی رو خوشبخت کنه یا نه  اگر مشکل از منه درست کنم خودمو  برا بعدیا 

یک خط از متن نوشته شما را خوندم دنبال اسم و فامیل اون آقا هستم به نحوی ترورش کنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

خسته نباشه این اقا 

شبیه چشم و دل گشنه هاست 

از اونجایی که خودش هیوی نداره دنبال یه ادم همه چیز تموم می گرده 

به قول گفتی بچه زرنگه !

بشینه تا با این شرایط زن بگیره 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک خط از متن نوشته شما را خوندم دنبال اسم و فامیل اون آقا هستم به نحوی ترورش کنم

خیلی باحالی خوشم اومد ازت 😁

🤣🤣🤣 یعنی در این حد داغونه ؟ اینطوری بیتشر ناراحت میشم چه شانسی داشتم به پست من خورده این 

خسته نباشه این اقا شبیه چشم و دل گشنه هاست از اونجایی که خودش هیوی نداره دنبال یه ادم همه چیز تموم م ...

یه جکری دل منو شکستن درست بشو نیست خودش اومد به زندگی من خودشم با کمال بی احترامی بهم زد خونت فلانه ننت فلانه بابات بهمانه ! هنوزم میسوزم از حرفاش

شخصیت خودشیفته و سلطه گری داری به درد نخور و متوقع هم هست .دنبال کندن فقط بیشتر دنبال اینکه یکیو گیر ...

اره همش میگه خوشبخت بشم 

خیلی دلم میخواست بهش بگم تو خوشبخت نمیشی خوشبختی دوطرفه س 

ایشالا که سر گرگ بیابون نیاد همچین شوهری. پسرا خیلیییی پررو شدن لطفا هرموردی دیدین پرتوقع بود سریعا ...

واقعا ببین‌من چی میکشم با بی احترامی بهم زد هر چی دلش خواست گفت منم ساکت نگاش کردم چون دلم بدجور شکست نتونستم چیزی بگم بهش 

ببخشید که اینو میگم ولی مشخصه که خودخواهه و حقو به خودش میده حتی اگه حق باهاش نباشه از بقیه انتظار داره ولی دوست نداره کسی ازش انتظاری داشته باشه شکاکه و برای هرچیزی باید بهش توضیح بدی

کاربر آقا

همون خط اولی کافی بود واسه رد کردنش نیازی به فهمیدن آپشنای دیگش نبود وقتتو هدر نده یه اسکل خودشیفته ست, احتمالا همین که پسره براش کافیه دیگه خودش رو از همه سر تر میدونه 

یه جکری دل منو شکستن درست بشو نیست خودش اومد به زندگی من خودشم با کمال بی احترامی بهم زد خونت فلانه ...

بزار یه چیزی رو خواهرانه بگم همیشه به یاد داشته باش 

بعضی ادما حقیرن برای انکه کوچیک بودن خودشون در کنار بقیه پنهون کنن 

سعی می کنن بزنن تو سر بقیه تا اونم هم کوچیک بشن تا عیب های خودشون کمتر نشون داده بشه 

نمی گم با این ادما بجنگ نه بابا ولشون کن 

این ادمارو خدا زده ولشون به حال خودشون 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
ببخشید که اینو میگم ولی مشخصه که خودخواهه و حقو به خودش میده حتی اگه حق باهاش نباشه از بقیه انتظار د ...

خواهش میکنم اتفاقا شما به عنوان اقا راحتتر نظرتو بگی بهتره 

در مورد مهریه و طلا و فلان بگم ما دخترا اگه یکی ادم باشه احترام بزاره درست و حسابی باشه سر این چیزا کوتاه میایم حتما اما این کلا میگه همه چی برا من باشه اما خودم هیچی وسط نزارم 

واقعا ببین‌من چی میکشم با بی احترامی بهم زد هر چی دلش خواست گفت منم ساکت نگاش کردم چون دلم بدجور شکس ...

خداروشکر کن گولت نزده عقدت کنه اون موقع راه برگشتی نداشتی. خدا دوست داشت از زندگیت رفت. درس بگیر واسه انتخابای بعدیت