بچه ها ازتون میخوام شخصیت این پسر و تحلیل کنید
که ببینیم از این شوهر درمیاد یا قراره یه دخترو بدبخت کنه 🤣
به گفته خودش : با یه تک دختر که اتفاقا خیلی خوشگل بوده ، تحصیلات داشته و خلاصه شرایطش اوکی بوده !
خواسته عقد کنه
اما این دختر توقعاتش بالا بوده از نظر پسر
میگفت من دوست داشتم مهریه نصف بشه
قبول نکرده دختره میخواسته عروسی نگیرن ! دختره اینم قبول نکرده !
بعد خودشم اصلا به این چیزا که طلا هدیه س اعتقاد نداره !
بعد میگفت هرجابرم فقط یه سکه مهر میکنم دلمنمیخواد یکی بیاد برینه به زندگیم بره نظرش راجع به مهریه این بود !!!
فک کنید تا پای عقد رفتن احتمالا همه فهمیدن از فامیلای دختر ولی ایشون سر همینا به گفته خودش بهم زده !!!!!
شرایط خودش ، ظاهر معمولی ، تحصیلات دیپلم البته اگه اونم گرفته باشه !! شغل ثابت نداره مشخص نیست هرچن سال یه بار عوض میشه ، خونه از پدر ، ماشین از پدر ، بعد ازدواج خونه پدر زندگی میکنه ، به کوچیکترین چیزا دقت میکنه و حق خودش میدونه تا شغل شوهر دخترخاله میپرسه و نظرش اینه باید بفهمه با کیا ارتباط دارن خانواده دختر ! به طلاهایی که انداختی توجه میکنه قشنگ نگا میکنه ببینه چی انداختی!
میپرسه چی داری نداری خونه داری ماشین داری (شغل پدر خیلی مهمه براش )
و یه بارم در حین مکالمه گفت مهریه یه سکه باید باشه مگه زندگی معامله س ، بعد چن خط پایین تر که پرسیدم چرا شغل پدر مهم و شغل بقیه مهمه واست گفت زندگی یه معامله س 😐
زیاد شد تا همین جا بسه به نظرم اینا چیزایی بود که ازش فهمیدم
پ ن : قرار نیست با همچین ادمی ازدواجی صورت بگیره چون شناختمش فقط رفتارش با من خیلی بده از دخترای خوشگل و از خواستگاری هایی که میره تعریف میکنه میخوامبدونم با من فقط اینطوریه اگر یکی دیگه باشه سیاست داشته باشه همچین ادمی هم میتونه کسی رو خوشبخت کنه یا نه اگر مشکل از منه درست کنم خودمو برا بعدیا