2777
2789
عنوان

پسری که به این دلایل عقد بهم میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 31 پست
حالا چون اون دختره بهش پا داده با خودش گفته ببین چه عن خاصیم

دقیقا اون دخترم مقصر هست برگشته بهش گفته اولین پسری هستی که خوشم اومده ازش و اجازه دادم به جبسات بعد بکشه والا همرو رد میکردم 😑😑😑😑

همون خط اولی کافی بود واسه رد کردنش نیازی به فهمیدن آپشنای دیگش نبود وقتتو هدر نده یه اسکل خودشیفته ...

اره فک میکنه وجودش کافیه چقدر داغونه که یه خط خوندی تا ته رفتی من انقدر بدبخت و بچه بودم نشناختم اینو اجازه دادم با روح و روانم بازی کنه بعد گم شه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره فک میکنه وجودش کافیه چقدر داغونه که یه خط خوندی تا ته رفتی من انقدر بدبخت و بچه بودم نشناختم این ...

بیخیال بهش فکر نکن دیگه گورشو گم کرده فکر پیشرفتت باش دیگه هم خودتو دست پایین نگیر

بزار یه چیزی رو خواهرانه بگم همیشه به یاد داشته باش بعضی ادما حقیرن برای انکه کوچیک بودن خودشون در ک ...

یه چی بگم تنها چیزی که بهتر بود از ما خونشون بود که  جای خوب بود ! از نظر خودش سطح اجتماعیش وچهرش از من بهتر بود و من براش کافی نبودم دقیقا عنوان کرد اینو

خداروشکر کن گولت نزده عقدت کنه اون موقع راه برگشتی نداشتی. خدا دوست داشت از زندگیت رفت. درس بگیر واس ...

جدی میگی ، من همش خودمو سرزنش میکنم از خدام گله داشتم که چرا این به پست من خورد من قبلشم دلم شکسته بود از این دنیا منتظر یه مرهم بودم فک میکردم این مرهم میشه اما از همه مشکلات زندگیم بدتر ضربه زد 

بیخیال بهش فکر نکن دیگه گورشو گم کرده فکر پیشرفتت باش دیگه هم خودتو دست پایین نگیر

میم اسیب زد بهم یه جوری احساس بی ارزشی داده بهم احساس میکنم هرکاری کنم هر پیشرفتی داشته باشم  باز همون دختر بی ارزشم که نخواستن منو به خاطر شرایطم

جدی میگی ، من همش خودمو سرزنش میکنم از خدام گله داشتم که چرا این به پست من خورد من قبلشم دلم شکسته ب ...

ببین خیییلی این اتفاقا واسه رشد آدم خوبه الان چون درد میکشی متوجه نمیشی که چقد قراره قوی تر از قبل بشی. مطمئن باش از تک تک شکست هات چیزایی یاد میگیری که در نهایت بهترین همسر رو انتخاب میکنی

میم اسیب زد بهم یه جوری احساس بی ارزشی داده بهم احساس میکنم هرکاری کنم هر پیشرفتی داشته باشم باز هم ...

وای چه فکرا میکنی عزیزم یه گاو تورو نخواسته،باور کن خدا خیلی دوستت داشته که از شرش خلاص شدی،واسه خودت ارزش قائل باش،برو تو گروه های کوه نوردی باشگاه برو کلاسی چیزی به خودت اهمیت بده نزار کسی خوردت کنه هیچکس مهم تر از خودت نیست

ببین خیییلی این اتفاقا واسه رشد آدم خوبه الان چون درد میکشی متوجه نمیشی که چقد قراره قوی تر از قبل ب ...

دقیقا بعد این فهمیدم چی میخوام و دنبال چطور ادمیم پس خدا امتحان سختی گرفته ازم 😁 کاش جاش یکی و میداد هنوز نداده 

وای چه فکرا میکنی عزیزم یه گاو تورو نخواسته،باور کن خدا خیلی دوستت داشته که از شرش خلاص شدی،واسه خود ...

شرو خوب اومدی 😊

اره میخوام شروع کنم و میکنم 💪

مرسی برا اینکه با حرفاتون ارومم کردین 🥺 هر ازگاهی برا یاداوری باید تاپیک بزنم تا کامل فراموش کنم چه خوب که هستین 🥺❤

میده عجله نکن به وقتش😄

امید به خدا 

ممنونم از وقتی که گذاشتی خیلی اروم و بهتر شدم 🥺❤ امیدوارم هیچ کس گیر همچین ادمایی نیافته خیلی سمی ان اگه مظلوم باشی