2777
2789
عنوان

چیکارکنیم تومدرسه بهمون توجه‌بشه

247 بازدید | 25 پست

امروز حقیقتش فاجعه بود.. امروز مارواردو بردن، فقط یکی ازدهمیا بود که دوستم بود. که اونم توی اردوگم کردم

کسی نبود صدام بزنه که بیا کنارما بشینو.. این حرفا، خودم رفتم تنهایی نشستم، کسی نیومد حالمو بپرسه؟

کسی نیومد پیگیرم بشه و بگه مشکلت چیه.. 

رفتم یه گوشه توتنهاییم گریه کردم، بابقیه سطحی رفتارمیکنما.. مثلا با سال پایینیادوست میشم اما خیلی دلم میخواد پیش همکلاسیام باشم

من رابطه‌م با همکلاسیام خوب نیست، مسخرم میکنند. بیش ازحد بهشون احترام میزارم (بعضیا)

حتی توی درس هم که خوب‌باشم، بازم گروه‌بندی میکنن بچه ها میگن مانمیخاییم بااین تویه گروه باشیم (مشکلش چیه؟ من که درسم خوبه نمیدونم جدی)

امروز اردوی خوبی‌نبود. که من بهش 10/4 میدم

من خوردم زمین شلوارم پاره‌شد، چرا نگفتن حالت چطوره بااسنکه همکلاسیشون بودم؟

من ازکسی توقع ندارم.. اما ادم احساس کمبود بهش دست میده

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تلگرام پی دی اف چطورباهرجورآدمی ارتباط برقرارکنیم رو دانلودکن بخون حتما اون به خوبی بهت یادمیده. اول باید خودتو دوست داشته باشی وبه خودت احترام بزاری اعتمادبنفستو ببری بالا مغروربه نظر بیای تا بیان سمتت. خوبو مهربون خجالتی باشی بدشون میاد. توی یوتویب یه سری کلیپ هست بهت یادمیدن چجوری تو مدرسه دوست پیدا کنی. درکل همش ازاعتمادبنفس خودت میاد اینکه ضعیف نباشی. سعی کن توکلاس بابغل دستیت وپشت سریا ارتباط برقرارکنی کم کم. باقانون جذبم میتونی محبوب شی

عزبز دلم همه اینا باعث می‌شه که محکم تر بشی و متوجه بشی که تو این دنیا خودتی خودت، کسی قرار نیست به ...

من وارد شدم میگم که.. ادم باید بعضی وقتا خودش پیشقدم بشه من پیشقدم شدم

اما درعرض یه هفته فراموش میشم

دلیلم ازشون میپرسم نمیگن باورتون میشه 😂

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

دهمی؟ اگه دهمی هنوز وقت داری برو پیش اکیپا بشین

نه یازدهمم هنوز ۱۷ سالم نشده

برو تلگرام پی دی اف چطورباهرجورآدمی ارتباط برقرارکنیم رو دانلودکن بخون حتما اون به خوبی بهت یادمیده. ...

نمیدونم والا.. مشکلاته من ریشه‌ایه ازیناییم که کلاس لازمم واسه این موارد

البته بعضی وقتا زودعصبانی میشم یاخودمومیگیرم وگرنه دختری نیستم ارایش کنم، مسخره‌کنم یا غیبت‌کنم روابطم سطحیه

ولیخب.. اونا صدام نمی‌کنند که

مشکلی نداری تو اونا رو مخنمن همینجور بودم و ترجیح میدادم همیشه تنها بمونمبعدم چرا وقتی بی احترامی می ...

نه به بعضیااا.‌. مثلا توهین میکنن بهما.. ولی اوناتوقع احترام دارن ادم درین حد احمقه که توهین میکنه انتظار احترامم داره

ولی بشدتت.. مواظبم هیچ اتفاقی نیوفته 

نه به بعضیااا.‌. مثلا توهین میکنن بهما.. ولی اوناتوقع احترام دارن ادم درین حد احمقه که توهین میکنه ا ...

خوبه

بعضی دخترا خیلی بد ذاتن دور منم زیاد بوده

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

خوبهبعضی دخترا خیلی بد ذاتن دور منم زیاد بوده

راهکار؟

راهکار؟

من چون محل سگ نمیذاشتم بیشتر حرص میخوردن و بیشتر حرصی میشدن

فقط میتونم بگم اینا دوست بشو نیستن 

سعی کن در ظاهر باهاشون خوب باشی ولی خب دوست حسابشون نکنی

اگه هم دیدی رفتارشون بده اصلا باهاشون حرفم نزن 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

من چون محل سگ نمیذاشتم بیشتر حرص میخوردن و بیشتر حرصی میشدنفقط میتونم بگم اینا دوست بشو نیستن سعی کن ...

مگه من آدم درویی هستم که اینجوری توظاهر باهاشون دوست باشم؟

محل ندادم نتیجه نمیده کارنمیکنه

مشکلی نداری تو اونا رو مخنمن همینجور بودم و ترجیح میدادم همیشه تنها بمونمبعدم چرا وقتی بی احترامی می ...

تو درونگرایی =)