2777
2789
عنوان

حقوق شوهرم کمه یا نههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 69 پست
حقیقت و بهت گفتم اگه اهل قرآن هستی هر شب سوره واقعه و بخون برکت می‌ریزه به زندگیت انشاالله

ممنونتم

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ مملکتی داریم واقعا نه!!!

توکل به خدا ...الحمدلله خیلی بگو .خدا برکت میاره .وقتی سختی گیر کردی نیلی این را بگو .

ما سه سال پیش مستاجر بودیم . .یارانه قطع بود.همه چی یک هو گرون .مدام زیارت عاشورا سوره واقعه خوندیم .

هر روز زیارت عاشورا بخون ....نماز را اول وقت بخون .صدقه حتما بنداز .که تنتون سالم باشه پر روزی باشید .مسجد هم برو .روزی زیاد میکنه .

هرکی توکلش به خدا باشه روزیش زیاد میشه .اصلا به غیر خدا توکل نکن .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

توکل به خدا ...الحمدلله خیلی بگو .خدا برکت میاره .وقتی سختی گیر کردی نیلی این را بگو .ما سه سال پیش ...

همه اینکارارو انجام میدم اما متاسفااااانه نماز نمیخونم بخاطر غسل و چمیدونم بچه کوچیکو اینا میدونم بهانن اما واقعا تنبلیم میشه اما خیلیییی قرآن میخونم

خب خداروشکر واقعا چون کار رسمی دیگه تقریباً وجود نداره

کار رسمی باحقوق ۱۵تومن می ارزه؟؟

حقوقا کارمندا همینه عزیزم

با مدیریت و قناعت اره میشه زندگی کرد مثل بقیه مردم

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
حقوقا کارمندا همینه عزیزمبا مدیریت و قناعت اره میشه زندگی کرد مثل بقیه مردملطفا یه صلوات بفرستید برا ...

فرستادم گلم صلوات💜

همه اینکارارو انجام میدم اما متاسفااااانه نماز نمیخونم بخاطر غسل و چمیدونم بچه کوچیکو اینا میدونم به ...

نماز اول وقت مهمه خیلی برکت میاره نماز من خودم قبلا نمیخوندم .سخته عادت به نماز.سعی کن مسجد بری .غسل را نصف شب بکن .ده دقیقس .غذات را بزار اروم بپزه .برای بچه ها قران بزار براشون پخش بشود گریه نکنند . .پولدارا نگاه نکن نماز نمیخونند پولدارند.همش افسرده اند .بالاشهر تهران فقط بوی افسردگیه .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

شوهرت بره اسنپم باید کلی خرج ماشین کنه، شغل دوم پیدا کنه، یا خودتم یه شغلی چیزی پیدا کن

۱۵ خیلی کمه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚