2777
2789
عنوان

حقوق شوهرم کمه یا نههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 69 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نون حلال برکت داره

انقد حساب کتاب نکن

آدم حلال دربیاره بدون اسراف و تجمل خرج کنه، پولش برکت داره.

برکت هم یعنی یه وقت شما با شوهر و بچه میری پارک نزدیک خونه چهارتا بستنی میخورید، بیشتر بهتون خوش میگذره تا کسی که ۵۰ ملیون خرج می‌کنه کیش می‌ره و کلی تفریحات جانبی

راستی یچیزی کرایه خونه نمیدیم خونمون رهنه اما پول رهنمون خیلی کمه برا سال بعد باید خیلی بزاریم روش

پانزده میلیون کمه .ولی با میتونه تو اسنپ کار کنه .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

تا بچه مدرسه ای نداری میتونی مدیریت کنی 

سال بعد ک بچه ی کلاس اولی خواهی داشت احتمالا اذیت بشی 

بازم مونده ب خرج و مخارجتون 

همین ک وسیله دارین خوبه خداروشکر جلوی هزینه ها تا حدی گرفته میشه 

خب حقوق هر چی بیشتر باشه بهتره قاعدتا، ولی شما ذهنت و درگیر مبلغ حقوق نکن تا جایی که میتونی هزینه ها و مدیریت کن یعنی پول و تقسیم بندی کن یه مبلغ برای خوراک یکی پوشاک یکی هزینه های احتمالی زندگی و خرج های اضافی هم بزن انشاالله خدا هم برکت بده بهتون مال به زیادی و کمیش نیست به برکتشه

خب حقوق هر چی بیشتر باشه بهتره قاعدتا، ولی شما ذهنت و درگیر مبلغ حقوق نکن تا جایی که میتونی هزینه ها ...

چقد دلمو آروم کرد دوخط آخر حرفات ممنون گلم خیر ببینی تو زندگیت💜💜چون دلمو شاد کردیاااا با یه جملت فقط 💜😘

کی فکرشو می‌کرد یه روزی حرفامون رو به آدمایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙄❤
چ خووووب مگه داریم اصلا ۱۰۰ رهن کامل 😳

اره خونه دایی شوهرمه مسکن مهریم اما خونه ی خیلیییی شیکیه کمد دیواریو کابینتو چیزای خوب نوسازه ۶۰متره اما سال دیگ برج ۵ باید بزنیم بیرون🥲💜

چقد دلمو آروم کرد دوخط آخر حرفات ممنون گلم خیر ببینی تو زندگیت💜💜چون دلمو شاد کردیاااا با یه جملت ف ...

حقیقت و بهت گفتم اگه اهل قرآن هستی هر شب سوره واقعه و بخون برکت می‌ریزه به زندگیت انشاالله 

تا بچه مدرسه ای نداری میتونی مدیریت کنی سال بعد ک بچه ی کلاس اولی خواهی داشت احتمالا اذیت بشی بازم م ...

سال دیگم خب بد عید افزایش حقوق دارت دیگه اما اینم بگم کار شوهرم رسمیه یعنی میمونه تا بازنشستگیش ان شا الله