2777
2789
عنوان

حقوق شوهرم کمه یا نههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 69 پست

بله گلم کمه ولی چکار متونیم بکنیم منم حدودا همینه حقوق شوهرم بچهامم دوساله و ۸ساله هستن میشه بگی کجا استخدام رسمی شد و چطور؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
نون حلال برکت دارهانقد حساب کتاب نکنآدم حلال دربیاره بدون اسراف و تجمل خرج کنه، پولش برکت داره.برکت ...

با پول حلال موافقم ولی کیش و تفریحات و اینا رو با بستنی تو پارک یکی میدونی😂😂این تراژدی مال قدیما بود 

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توکل به خدا ...الحمدلله خیلی بگو .خدا برکت میاره .وقتی سختی گیر کردی نیلی این را بگو .ما سه سال پیش ...

یعنی خونه خریدید با این ذکرها؟

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

شغل دوم باید قطعا داشته باشه

چون شما دوتا بچه دارید باید به فکر آینده اونا باشید

تا آخر عمرم نمیشه که کار کنی پس باید فکر پس انداز هم باشید تا صاحب خونه بشید

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

استاتر خودتم برو یجایی مشغول بکار شو اگر کسی هست از بچه هات مراقبت کنه

یک کاره پاره وقت تا ۲ ظهر برو حقوش هرچقدر باشه با حقوق شوهرت روی هم رفته بهتر از الانه 

حداقل حقوقتو درجا ماهانه میدی طلا میخری پس انداز میشه سال اینده یا سالهای بعد یه حرکتی باهاش بتونید بزنید

کوروش شاه شاهان، شاه هخامنشی💪من اگر نیک و بدم به تو چه؟

با ماشین تو اسنپ هم کار کنه. برا شغل دوم

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

عزیزم زیاد نیست اما میشه با مدیریت و حذف خرجهای غیر ضروری تا سر ماه برسونید

از اول ماه پول تقسیم بندی کن تا آخر ماه کم نیاری

انشالله رزق زیاد و پربرکت داشته باشید

توکل به خدا

الان اکثرا همینن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
دقیقا منم میخواستم بگم، بچه هاش هنوز خرج خاصی ندارن

خرج پوشک زیاده تازه درصورتی که بچه ش شیر خشک نخوره که دیگه خیلی بیشتر میشه

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
با پول حلال موافقم ولی کیش و تفریحات و اینا رو با بستنی تو پارک یکی میدونی😂😂این تراژدی مال قدیما ب ...

به نظرم اینکه آدم با کی وقتشو بگذرونه مهم تره

الان از نی نی سایتیا بپرس کیش با مادرشوهر یا بستنی سرکوچه با مادر ببین کدومو انتخاب میکنن    

عزیزم اگه بلد باشی مدیریت کنی میتونی با همین پس اندازم کنی،الان اکثر مردم با همین حقوق حتی کمتر ازین میگذرونن،یکیش مامان خودم،با همین حقوق کارمندی دختر جهاز میده و و کلی کارای دیگه میکنه،زندگی خودت با نظر بقیه حساب کتاب نکن

خرج پوشک زیاده تازه درصورتی که بچه ش شیر خشک نخوره که دیگه خیلی بیشتر میشه

بچه ها بزرگ میشن، واقعا توقعاتشون بزرگ میشه، چشم و گوششون باز میشه، نمیشه راضیشون کرد راحت.

مثلا به نوزاد به جای پوشک میشه، کهنه و مشما بست ولی به دختر ده ساله مگه میشه متقاعد کرد، فلان چیز نخر