2777
2789
عنوان

خیلی بیکارم چیکار کنم

303 بازدید | 13 پست

دلم ی کار میخواد ک تو خونه باشم 

دارم پیر میشم و ب هیچ جا نرسیدم 

انقد غصه خوردم 

ن وقت می‌ذارم واسه بچه هام

ن بچه هام لباس دارن 

وای اصلا ذهنم خیلی بهم ریخته شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مال کدام شهرید؟ من آموزش کیک لواشکی دارم 16 تا هنرجو دارم درآمد خوبی داره اگر بخواید من آموزش میدم هرسوالی دارید میتونید بپرسید فقط با چند تیکه لواشک و ترشک و کاتر میتونید پول در بیارید

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

سنم داره می‌ره بالا ،فقط ی گوشی گرفتم دستم الکی پول تا هدر میدم بخدا

چند سالته منم خیلی دلم میخواد شاغل شم اما میتونی برای شروع زبان یا مهارت جدید یاد بگیری

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
من فقط کیک بلدم درست کنم اونم خامه نه ،الویه هامم خوشمزه

فینگر فود یاد بگیر کاری نداره. 

میتونی کلاس های فرهنگسرا شرکت کنی ارزون هم هست 

پیراشکی همبرگر و چندتا فینگر فود و سالاد ماکارونی بلد باشی میتونی کارتو شروع کنی 

یه کم زمان می‌بره تا شناخته بشی 

فینگر فود یاد بگیر کاری نداره. میتونی کلاس های فرهنگسرا شرکت کنی ارزون هم هست پیراشکی همبرگر و چندتا ...

نمی‌دونم شاید دنبالشو رفتم ،اخع مشکلم اینجاس دوتا بچه پشت سرهمی دارم کلاس و اینا نمیتونم زیاد برم