2777
2789
من یبوست شدید میگیرم اونم ی داستانیه 

یبوست بهتر از تهوعه ...اونو بخور چیزایی که شکمو شل میکنه هم بخور که غذارو بده پایین

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
۱۲۰۰یا ۱۲۰۰۰!؟شاید نی نی دختره ک اینهمه تهوع داری ...این روزا میگذره گلم از تمام لحظات خوب استفاده ک ...

منم ۱۲ هزار بودم همه فک کردن دختره...ولی بچم پسر شد

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲۰۰یا ۱۲۰۰۰!؟شاید نی نی دختره ک اینهمه تهوع داری ...این روزا میگذره گلم از تمام لحظات خوب استفاده ک ...

خواهرم وزن داداشم دخمل دارن باورت میسه نمیفهمن کی حامله شدن اصلا چی شد من بدبخت این جورم شانس ندارم 

چرا عزیزم مشکل بچت چیه حالا صبر کن چند تا سونو دیگه ام برو 

عزیزم متاسفم...کاش نینیت سالم میموند ...ایشالا بعدیو بیاری برات بمونه

اصلا تهوع از چیع کسی میدونه 

بیسکویت هم خوبه کراکر

شکمت خالی نباشه

کم خوری نکن

پرخوری هم نکن

کله پاچه شنیدم حالت تهوع رو برطرف میکنه من نمیخورم ولی میگن خوبه

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
خواهرم وزن داداشم دخمل دارن باورت میسه نمیفهمن کی حامله شدن اصلا چی شد من بدبخت این جورم شانس ندارم& ...

عزیز دوبار دوجای مختلف سونو دادم و پزشک معتمد پزشک قانون فوق تخصص جنین شناسی ختم بارداریمو اعلام کردند توی اخرین تاپیکم مشکلاش رو نوشتم

تنش سالم باشه شمام تهوع در چه حال بود 

تهوعم در حدی بود که همش میرفتم سرم میزدم

میخواستم بیمارستان بستری شم ویارم مثل دخترا بود ولی یکی دیگه از فامیلامون که اصلا ویار نداشت بچش دختر شد ...درکل ربطی به جنسیت نداره بدنا فرق داره من لاغرم فککنم واسه این بدنم ضعیفه همش میگم اگه چاق بودم انقد اذیتم نمیکرد بچه

تهوعم در حدی بود که همش میرفتم سرم میزدم میخواستم بیمارستان بستری شم ویارم مثل دخترا بود ولی یکی دی ...

منم اینقدر سرم زدم به خدا دیگه حوصله سرم ندارم الان 

منم اینقدر سرم زدم به خدا دیگه حوصله سرم ندارم الان 

ایشالا بهتر میشی فقط صبر میخواد و قرص دمیترون تا بگذره این پنج هفته حالت رو بهتر شه