2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا دیگه افسرده شدم دستم به هیچ کاری نمیره همش تهوع همش بی حالی تر خدا دعام کنید بعد این همه تهوع ...

عزیزم اتفاقا وقتی تهوع داری یعنی همه چیز داره خوب پیش میره نگران نباش

به خدا دیگه افسرده شدم دستم به هیچ کاری نمیره همش تهوع همش بی حالی تر خدا دعام کنید بعد این همه تهوع ...

عزیزم منم ده هفتمه خیلی حالم بدبود حتی دیگ نمیتونستم ب پسرم رسیدگی کنم رفتم دکتر بهم قرص دمیترون داد الحمدالله الان خیلی خوبم حداقل کارا روانجام میدم یه غذایی براپسرم درست میکنم

به خدا از چند نفر پرسیدم گفتن ن ما اصلا تهوع نداریم اصلا چی هس خوش به حالشون 

هرکس یه جوریه هورمون هاش میگن اونایی ک هورمون هاشون یهو بالا میره تهوع کمتری دارن منم اینطور بودم اما اونایی ک کم کم سطح هورمون بالا میره برا اینکه بدن داره واکنش نشون میده دچار تهوع میشید

هرکس یه جوریه هورمون هاش میگن اونایی ک هورمون هاشون یهو بالا میره تهوع کمتری دارن منم اینطور بودم ام ...

من روز ۳وم کخ از موعدم گذشت بتا ۱۲هزار وخورده ای بود 

وای کلافه شدم دیگه من ی دختر سر حال وخنده رو بودم ولی الان تبدیل شدم به ی آدم مریض احوال و داغون وکس ...

منن همینطور همش میگم کاش میشد برگردم به دوران خوبم انقد که سرحال و اوکی بودم

الان که مریض و کسلم حوصله شوهرمم ندارم اون بیچاره هم افسردگی گرفته

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
من روز ۳وم کخ از موعدم گذشت بتا ۱۲هزار وخورده ای بود 

۱۲۰۰یا ۱۲۰۰۰!؟شاید نی نی دختره ک اینهمه تهوع داری ...این روزا میگذره گلم از تمام لحظات خوب استفاده کن انشاالله نی نیتون سالم باشه همه اینا رو میشه تحمل کرد...متاسفانه من قراره جنینم رو چون مشکل داره سقط کنم اون روز ک فهمیدم مشکلش رو اخر شب باز بالا اوردم بااینکه زیاد تهوع نداشتم اینقد دلم گرفت گفتم اخی ببین نی نی چقد تلاش میکنه غافل از اینکه دیگه عمری براش باقی نمونده...شما هم ب۶بخور یا یه قرص معروفی هست واسه تهوع اسمشو نمیدونم اون خیلی کمکت میکنه هیچ نگران نباش عزیزم