2777
2789
عنوان

دعوام شده بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 154 پست

صد در صد مقصر تویی. یکی بهت گفته گربه رو دم حجله بکش ولی بلد نبودی چه جوری. اخه این چه طرز برخورد با خانواده شوهره؟ فکرکردی چون عقد کردی دیگه طلاقی در کار نیست؟ هنوز اول زندگی همسرت شناختی ازت نداره مطمئن باش تلافی سختی بابت این بی احترامی از طرفشون در انتظارت هست

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا باهات موافقم اگه زن برادر من همچین رفتاریو میکرد طوریش می کردم که اول و آخرش باشه 

ياخدا  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

اصلابه حرفای دیگت کارندارم ،،،،چررررررررااااااااا توخونه مادرشوهر باهمسرت دعوا کردی 😬اخه کاری کردی اونا فکرکنن توشکاک ودعوایی هستی ؟؟؟؟میرفتی بیرون ازبیرون ب همسرت زنگ میزدی میترکوندیش اصن !!!  چراخودتو بادخترعموش مقایسه کردی؟؟؟؟؟ 

جلوخانواده همسرهیچوقت نقطه ضعف نشون نده حتی گلِ گل هم ک باشن یه زمانی لابلای حرفاشون میزنن توسرت

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ببینید درسته که نباید با همسرش تندی میکرده پولی کار خواهر شوهر ایشون بسیار بد بوده  اول اینکه ...

اگه برادر و زن برادر داشته باشی بهتر میتونی درک کنی که آدم چقدر روی برادرش حساسه خصوصا اگر ببینه زنش داره بیخودی اذیتش میکنه

اخ همينو بگو فكركن بريم دستشويي خونه مادرشوهرابشوريم خبرنداره دستشويي خونه خودمونم پسردسته گلش ...

والا بخدا

من اگه شوهرم نشوره انقد غر میزنم و با اخ و پیف میشورم که دفعه بعد خودش بشوره 😷

مادرشوهرم چن وقت مریض توخونه افتاده بود ، براش غذا درست میکردم ظرفاشو میشستم خونشو جارو میزدم، وظیفمه ،مث مادرمه

ولی فکر اینکه برم سمت حموم، دشویی یا تختشون منو میکشت 

برادرشوهرمو میفرستادم دشویی رو بشوره😷😷😷😷

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
حال ميري اونجاكزت نشو اما درحدي كي بخوروبخوابي هم باشه نباش بلندشودوتابشقاب وليوان آب بزن همين

دقیقا یه سری از این ور بوم میفتن یه سری از اونور

نه به استارتر که هیچ کاری نمیخواد بکنه نه به یکی میره دستشویی میشوره

دستشویی آخههه   

چقد تو سایت خواهر شوهر خشن داشتیمو خبر نداشتیم... خودتونو خوب نشون دادین😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

به نظر من خیلی وحشتناک جواب خانواده شوهر مخصوصا خودهر شوهرت و دادی.من اگه شوهرتم بودم اینجا به شما تذکر میدادم

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا
اگه برادر و زن برادر داشته باشی بهتر میتونی درک کنی که آدم چقدر روی برادرش حساسه خصوصا اگر ببینه زنش ...

دارم عزیزم 

حساس هم هستی حق دخالت تو رابطه زن و شوهر نداری 

خودشون میدونن 

همونطور که شما خوشت نمیاد خواهر شوهرت بهت حرفی بزنه 

ایشون خامی کرده لی با رفتار خانواده شوهرش بیشتر مخالفم

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

تینکربل واقعا از رو دلسوزی گفتم بهش

بلاخره من چندین سال تجربه زندگی دارم

به نظر من اونایی که نظرات اتشین میزارن از رو دلسوزی برای صاحب تاپیکه

وگرنه چی به ما میرسه بره زندگیشو به باد بده

امیدوارم صاحب تاپیک ناراحت نشده باشه

🌸🍃 مواظب رفتارتون با دیگران باشید چون         🌎زمین🌍 به طرز عجیبی گرده🔮

گیلاس خانوم شما برادر ندارین؟خوب آدم دلش نمیاد زنداداش بیاد بعد عمل داداششو اذیت کنه و دعوا کنه،خوب دو روزه شوهر ایشون شده،یه عمر داداش ما بوده،جونمونم میدیم براش،اصلا گاهی واجبه به عروسا یاداوری کرد بی کس وکار نیس شوهرش

دقیقا یه سری از این ور بوم میفتن یه سری از اونور نه به استارتر که هیچ کاری نمیخواد بکنه نه به یکی م ...

خخخخخخخخ  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين