2777
2789
عنوان

دعوام شده بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 154 پست

الانم ديگه گذشته ازاين به بعدروي رفتارات كمي تمركزكن عزيزم اول زندگيته يكم سياست داشته باش

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

والله عروس ما باشه من شخصا پرونده شو ميبندم 

پرنسس باباشم باشه مامان من كارگر شخصي ايشون نيست كه بخوره بگرده بشينه تماشا كنه 

همچنين مادر شوهرم كارگر من 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ یاخدا خوبه شما مادرشوهر بنده خدا نیستی کلن شستی وانداختیش روبند 

ن باور کن میخواستم بخوودش بیاد نیتم خیره

استارتر ناراحت تشی ازم بابا ناراحتم براخودت دوس دارم زندگیت باسیاست بره جلو

خب اولا شوهرت که بهش بی محلی کرده حرفت خیلی اشتباه بود که لاو ترکوندین😓 حتی اگر شوهرت باهاش صمیمی ه ...

به خدا من هنوزم خونه مامانم دست به سياه و سفيد نميزنم ٥ساله ازدواج كردم مامانم اجازه نميده يكبار ظرف بشورم تا ميام دست بزنم ميگه به مرگ داداشت نميذارم....هميشه هم شوهرم ناراحته كه چرا مامان خودش انقدر كار ميكنه نميذاره كمكش كني ميگم چيكار كنم ميبيني كه قسم ميده....

اماااا خونه مادرشوهر ظرف شستن با منه مامانم خيلي ناراحت ميشه ميگه دستات خراب ميشه ولي خونه مادرشوهر فرق داره اونا منو مثل مامانم دوس ندارن كه كافيه يك بار بخورم و برم كنار ديگه قيافه ميگيرن برام

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
ببخشیدا شاید توقع نداشته باشی اینو بخونی ولی خودتم همچین نرمال و با خاصیت نیستی. تو همین چند کلی از ...

😱😱😱

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
اگه ادم بخاطر دستشویی شستن وکار کردن عزیزبشه مبخوام نشه اییییییی😷😷😷😷

اخ همينو بگو فكركن بريم دستشويي خونه مادرشوهرابشوريم خبرنداره دستشويي خونه خودمونم پسردسته گلش ميشوره  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
والله عروس ما باشه من شخصا پرونده شو ميبندم  پرنسس باباشم باشه مامان من كارگر شخصي ايشون نيست ...

دقیقا باهات موافقم اگه زن برادر من همچین رفتاریو میکرد طوریش می کردم که اول و آخرش باشه 

اشتباه اصلی شما رفتن به خونه مادرشوهرت برای پرستاری هست

دلیلی نداشت اصلا بری اونجا

اگه میخوای شخصیتت حفظ بشه،خودت باید حفظش کنی

بشین خونه پدرت،دو بار هم برو ملاقات

وقتی ازدواج کردی و رفتی زیر یک سقف وقت پرستاری و مراقبت بسیار خواهی داشت

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
ن باور کن میخواستم بخوودش بیاد نیتم خیره استارتر ناراحت تشی ازم بابا ناراحتم براخودت دوس دارم زندگی ...

این خانم سیاست نداره و نمیدونه بادعوا کاری پیش نمیره شوهر وخانواده شوهر رو فقط باید باخوبی وزبون نرم روبراه کرد

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 

حال ميري اونجاكزت نشو اما درحدي كي بخوروبخوابي هم باشه نباش بلندشودوتابشقاب وليوان آب بزن همين

خب آخه آتیشو خودش روشن کرده بیخود وبی جهت...دلیل نمیشه حالا همه خانواده های شوهر بد باشن و همه عروسا ...

ببینید درسته که نباید با همسرش تندی میکرده ولی کار خواهر شوهر ایشون بسیار بد بوده 

اول اینکه گوش وایساده 

دوم اینکه نظر هم داده 

یه چیزی بوده بین زن و شوهر به تو چه که نظر میدی 

بعد رفته به مامان و باباش هم گفته 

اونا هم به جای اینکه بزرگتر هستند و درست و غلط و نشان بدن و به دخترشون بگن تو حرف نزن اومدن اتیش  و بیشتر میکنن 

بلاخره ایشون جوونه و جایز و الخطا ولی خانواده همسر که با تجربه تر هم هستند خطا کنند دیگه جایز نیست 

همه ما یه حساسیتهایی داریم 

شاید برای تک تک شما اون لحظه تحملش سخت باشه که ببینه عشق قدیمی شوهرت هی جلوی شما ابراز علاقه کنه 

واکنش ایشون تند بوده ولی به شوهر خودش هر چی بوده بین این دو نفر بوده بقیه نباید دخالت میکردن

بلاخره زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم