2777
2789
عنوان

دعوام شده بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 154 پست

اگه منو نمیزنی باید بگم ک اگه یکم اروم تر برخورد میکردی با خواهر شوهرت الان نمیخواست کاری کنی با اون قوم بی خاصیت😓

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر هیچوقت اینهمه علنی حاضر جوابی نکن بی سیاست نباش...باشوهرتم راجب این موضوع وقتی خودت میدونی از جانب شوهرت چیزی وجود نداره اونو نگو خودت ک دیدی بی محلش کرده این چ گناهی کرده.یک مقدار با سیاست باش بین خانواده شوهر ک ادم بحث نمیکنه وقتی ناراحتی فقط ساکت باش خودش میفهمه دلگیری بعدم مخفیانه ابراز کن

عزیزم شما خیلی تند رفتی،منظوری نداشته که خواهرشوهرت،میخواسته آرومت کنه،که شوهرتم ناراحت نکنی بلاخره ...

اون نمیخواست اروم کنه دادزد منم دادزدم بعدشم ریز ب ریز حرفامونو برا شوهرم اس میکنه این رفتار من غلطه یااونا

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم

خیلی جلورفتی ومسئله رابیخودی بزرگش کردین

فقط من متوجه نشدم خونه شوهرنمیخای کارکنی؟منظورت کارخونه یابیرونه؟

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

نگرانتم که عقد رو به هم نزنن چون الان تصوری که ازت دارن اینه : دختری که اهل شک ، اهل دعوا ، اهل بی احترامیه و از طرفی کدبانو نیس . باعث آزار پسرمون هم هست . درصورتیکه میدونم اینا یه دعوای ساده بوده . پس اگه زندگی مشترکت مهمه برات بسازش.

یه تماس بگیر خودتو مظلوم کن  بگو مامان من یه لحظه عصبانی شدم و نگران زندگیم شدم آخه خیلیییی همسرمو دوست دارم . شمام  مثل پدر مادرم برام محترمین چه فرقی میکنه . عزیزای همسرم برای منم عزیزن . و درباره کار کردن گاهی یه ظرفی بشوری چیزی نمیشه اتفاقا قدر دان تر میشن . چه اشکال داره مگه برای مادر خودمون انجام بدیم به چشممون میاد؟ یه ظرف جابجا کنی ثواب میبری و اثر خوبش تو زندگیت به خودت میرسه . من با سکوت و احترام عزیز شدم

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

شما اول باید یکم رو ادبیات خودت کار کنی عزیزم..این تازه اولشه

اگه نمیخوای زندگی رو به دهن خودت و بقیه زهر مار کنی یکم صبورتر باش دلیلی نداره بپری به شوهرت و خواهرشوهرت فقط چون دختر عموش دوتا کلمه بیشتر حرف زده که

سلام همه تقصیر گردن خودته 

مگه جیکار کرد شوهرت ک اینجوری کردی؟؟؟

خوبه محلش نداد چه الکی میخواستی دعدایی راه بندازی

بعدم چرا اینجوری باخواهر شوهرت حرف زدی

میخوام کار نکنم چیه

حالا یکمم کار کنی چی میشه

بدبخت از اون مادری ک تو میخوای عروسش بشی

خودت عوض شو

الان همه میان از تو دفاع میکنن ولی جای دفاع نداری

خودت و تغییر بده

البته بر طبق جیزهایی ک گفتی گفتمت

شوهرت پشتت باشه هیچ کس نمیتونه ب کاری مجبورت کنه تو شوهرت و داشته باش بعد خواهری چرا اینقد زود جواب خانوادشو میدی تو میخای ی عمر بااونا زندگی کنی حتی اگه خونت جدا و دور باشه حرمت از حرمت بلند میشه میتونستی ب خواهر شوهرت در کمال ارامش بگی چیزی نیس بین خودمونه ناراحت نباش خب اونام حق دارن خیلی بد برخورد کردی

خب اولا شوهرت که بهش بی محلی کرده حرفت خیلی اشتباه بود که لاو ترکوندین😓 حتی اگر شوهرت باهاش صمیمی هم بود تو با گفتن این جمله خیلی حریمها رو شکستی

دوم اینکه از یه خانوم باشخصیت هیچوقت این حرکت سرنمیزنه که با یه حرف خواهرشوهر صداش بره بالا و دعوا راه بندازه چون خواهرشوهر میره آبروتو میبره جلوی ننه باباش

سوم بخدا ما هم خونه بابامون دست به سیاه و سفید نمیزدیم ولی الان برای مدیریت و گذران زندگی مجبوریم بزنیم

در آخر اینکه شما هنوز اول راهی خیلی رو سیاستت کار کن چون مشخصه بی سیاستی

🌸🍃 مواظب رفتارتون با دیگران باشید چون         🌎زمین🌍 به طرز عجیبی گرده🔮

تقصیر خودته باید اروم می بودی وباسیاست باهاش حرف میزدی الانم خودت باید خوب دربیای وبازبون وروی خوش به نفع خودت تموم کنی مسئله رو 

او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند.یا علی اصغر دستم به دستانت 

ماشالله ... 

ديگه شما بايد بياي به ما بگي چيكار كنيم 😁

كار نكرده نذاشتي

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي