2777
2789
عنوان

دعوام شده بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 154 پست
خب اولا شوهرت که بهش بی محلی کرده حرفت خیلی اشتباه بود که لاو ترکوندین😓 حتی اگر شوهرت باهاش صمیمی ه ...

من دوستم اول ازدواجش ب خانواده شوهرش گفته بود فکر کنین منم دخترتونم

ب عنوان دخترتون میام تو اسن خونه

حالا بحثم کار نیستا 

ولی بااین دختر خیلی باکلاس و تحصیلکرده و خانواده داریه و همه جووون میدن براش بین فامیل دانشگاههیا و..

ولی این دختر واقعا ب نیت دختر خاتواده شوهر رفت خونه پدرشوهرشم بمن میگفت سهیلا اینقدر کار میکنم 

خووش دوست داشتا ن اینک کسی مجبورش کرده باشه

مث دختر خانواده بود

حتی میگفت دستشویی اینهام میشستم

خلاصه باید بیای ببینی چه میکنن براش 

شده زبونزد 

از بس همه دوستش دارن اینو 

همه چی تموم و کاریه و با اخلاقه 

مهربونه

خب اولا شوهرت که بهش بی محلی کرده حرفت خیلی اشتباه بود که لاو ترکوندین😓 حتی اگر شوهرت باهاش صمیمی ه ...

یا مادرشوهرشی یا خواهرشوهرش  😂😂

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گيلاس خانوم خودش به اندازه كافي بلده    

خخخخخخ😂😂😂

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

گيلاس خانوم خودش به اندازه كافي بلده    

اخه همچین ادم و تهدید میکنم میرم به بابات میگم 

خوب بره بگه 

بابا هم میزنه تو دهنشون 

من موندم چرا بعضی ها اینقدر سبک مغزن 

به جای برطرف کردن دعوا و کدورت میان اتیش روشن میکنن

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
سلام همه تقصیر گردن خودته  مگه جیکار کرد شوهرت ک اینجوری کردی؟؟؟ خوبه محلش نداد چه الکی میخوا ...

دوستمون درست میگه بحث ما راهنمایی هست ن دفاع

از وقتی که شماره شو به بلَک لیست گوشیم انتقال دادم چند ماهی میگذره…شیش،هفت تا اس داده بود که چند هفته بعد خوندمشون.اون موقع از دستش عاصی بودم. واقعاً اذیت میکرد.یه شب با یه شماره دیگه اس داد برا همین نرفت تو بلک لیستم.نوشته بودکه اگه میخوای دیگه اس ندم بهت،یه چیزی بگو.بدون معطلی جواب دادم و همون چیزی رو که میخواست.براش فرستادم چون واقعاً دیگه نمیخواستم اس.ام.اساشو ببینم.دیگه ا………س ندادنمیدونم اصلاً چی شد که اینطور شد. دیگه سراغمونگرفت انگار نه انگار که من “هستم”به هرحال اعتراف میکنم که خیلی دلم برای اس.ام.اس هاش تنگ شده.اگه الان اینارو میخونی، ازت میخوام که یه شانس دیگه بهم بدی. قول میدم بچه ی خوبی بشم !هم تو مسابقه ها شرکت کنم هم آهنگپـیشواز داغ هفته رو انتخاب کنم و حتی با شارژ ۱۶۸۶۵۰ریال،برنده ۱۰۰تومن اعتبار هدیه.داخل شبکه شم ..!ایرانسل دوسِت دارم !😂😂😂😅😅😅
درضمن عزیزم شما الان کم تجربه ای،نامزدم هستی شوهرت طرفتو گرفته،ولی دوسال دیگه تب و تاب اولیه که خوال ...

دقیقن... دورروز دگ روشون بهم بازمیشه.. وتوهین و بی احترامی عادی میشه براشون

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

ببین تقریبا همه میگن تند رفتی،قبول کن حرف مارو،بلاخره چند ساله ازدواج کردیم،تجربمون بیشتره.زندگیتو الکی الکیخراب نکن،سیاست داشته باش هم با شوهرت هم خانوادش.بخدا کاش منم وقتی نامزد بودم یکی اینا رو بم میگفت،تا خیلی از اشتباهاتمو انجام نمیدادم

ب نظر منم عزیزم خیلی تند رفتی اولا شوهرت سرسنگین بوده الکی بهش گیر دادی بعدم خیلی بد با خواهرشوعرت رفتار کردی خب گفته الان چ وقتش بوده ی کلمه جوابش نمیدادی اونا هم حق دارن ناراحت بشن تازه شما عقدی واسه کار کردنم خب انجام نده ولی مستقیمم درست نبود بگی

اخه همچین ادم و تهدید میکنم میرم به بابات میگم  خوب بره بگه  بابا هم میزنه تو دهنشون&nbs ...

خب آخه آتیشو خودش روشن کرده بیخود وبی جهت...دلیل نمیشه حالا همه خانواده های شوهر بد باشن و همه عروسا مظلوم و ستمکش

الان شما مقصری اونا هیچ تقصیری ندارن رفتارت بچه گونه س زندگی و به مسخره گرفتی فکر کردی حالا شوهرت با دختر عموش حرف بزنه تورو طلاق میده و میره بااون ازدواج میکنه میخواستش خب میرفت از اول بااون ازدواج میکرد خیلی راحت و بی دردسر 

اگه ادم بخاطر دستشویی شستن وکار کردن عزیزبشه

مبخوام نشه اییییییی😷😷😷😷

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم