2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دید راجبش چی‌گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنفرم از همشون دلم میخاد برگردم خونه بابام

خدایی خونواده هاتون چطور میزارن با مادرشوهر یک جا زندگی کنین؟؟چطور راضی میشن؟یا خودت خواستی

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

متنفرم از همشون دلم میخاد برگردم خونه بابام

گاهی وقتا با شوهرم ک بحثم میشه ،میشینم گریه میکنم میگم کاش عقل داشتم میموندم خونه بابام،بعد ک یادم میاد اونجا سخترازینجا بود میشینم سره جام و میگم خدایا هرچی مصلحته بلخره بحث پیش میاد..چن روز پیش دروغی راجب مادرشوهرم ب شوهرم گفتم واس اولین بار و غیرعمد..شوهرم یجوری رفتار کرد باهام ک نگو.ب گوه خوردن افتادم...الانم ک الانه سرده و بی احساس..اذیتم میکنه این رعتارش‌اونم ک خط قرمزش مامانشه و دروغ

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

چند ساله ازدواج کردی؟

۳ساله..ازدواج دوممه..راضیم ازشوهرم و خانوادش.اما تحملم خیلی کمه سره هرچیز گریه میکنم.شوهرم خوبه مشکلی نداریم اصلا ولی خب ی اشتباهی کنم تمومش نمیکنه..اون عذابم میده و زودکم میارم...من ازدواج قبلیمم نموندم ک درس کنم.۶ماه بعد عروسی سریع زرتی طلاق.....نمیدونم قراره چجور زندگی کنم با این بی صبریم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪