تو پیام ب دوستم گفته بودم من اگ بخابم برم فلان جا این زنکه دنبالم را میوفته...گوشیم دس بچه خاهرشوهرم بود بی سواده دو دیقه رفتم اومدم اینا پیامام خوندن هیچی بروم نیاوردن منم نمیدونستم خوندن شوهرم ک اومد مادرشوهرم بش گفته زنت همچین حرفایی با دوستش زده و فلان...شوهرم بدجور باهام دعوا کرد نزدیک بود دس روم بلند کنه...
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
نه دیگه اخه چرارو خودت یکم کار کن یا طلاق که درست نمیشه وقتی میگی شوهرت خوبه یه چیزایی روب خاطرش بگذ ...
نمیددنم خیلی صبرم کمه تا شوهرم چیزی میگه همش توذهنم میاد ک اره پاشم برم خونه بابام.....ازدواج قبلیم تا ی چیز کوچیک میشد سریع قهرمیرفتم خونه بابام..طفلک مامان یابام سر من پیرشدن..حتی اون زمون بخاطر حرف کوچیک خودکشی کردم ازبس صبرم کمه وزودرنج..یادمه گریه های مانان بابامو.الانم هرجی میشه میگم دیوونه بشین سره حات تازه مامان بابام خیالشون راحت شده ک من دیگ زندگیم خوبه.گناه اونا چیه دوباره برم سرشون..
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
دقیقا عین منی منم صبرم کمه اذیتم دلم میخاد خونم جدا شه ولی فعلا موقعیتش نیس
عزیزم ماهم ی ساختمونیم ،خودتو اذیت نکن ب خاطر ی جا بودن...قبل همش گیرمیدادم ب شوهرم ک باید خونه جدا بخریم حتی شده ۱۰سال بعد اما شوهرم لج کرده بود میگف نه خونه هم بگیرم میدم اجاره باز میشینم اینجا مفت....الان ی مدتهه کاریش ندارم اعتراض ندارم فقط غیرمستقیم میگم وای خونه دخترداییت چقد خوب بود ارزومه منم تواون خونه باشم...میبینم نرم شده میگه دراینده خدارو چ دیدی شاید ماهم بخریم....ببین رو لج نندازش منم با مامانش اوکیم فقط واس اولین بار اونجوری گفتم ک پشیمون شدم بعدش اخه مامانش خیلیییی خوبه باهامشوهرم میگه اگ اون کاریت داشته باشه ناراحت نمیشدما ولی چون باهات مهربونه و تومیخای باهاش بدشی ناراحتم میکنه