2777
2789

مادرم کلی بهم اعتماد پیدا کرده چون تازگی هرچی تو دلم باشه بهش میگم مثل دوتا دوستیم،اما اینو نگفتم قرار بود دوستم بره دیت منم با خودش ببره پدرم یکم سخت گیرن بهشون گفتم من فردا از صبح با دوستام میرم بیرون تا بعد شام مادرم بهم اعتماد داره بابامو راضی کرد اما من داشتم از اعتمادش سواستفاده میکردم الان دوستم گفت که طرفش پیچونده و دیت کنسل شده انگار خبر خوش بهم دادن میترسیدم اگر بفهمه چقدر نسبت بهم بی اعتماد بشه از طرفی هم تو رو دربایستی گیر کرده بودم 💔شما بودین ریسک میکردین؟

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

اصولا همه چیزو ب مادرم میگفتم ولی دیت و قرار و این چیزارو خودم میپیچوندم و با رفیقام نمیرفتم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سری بعد اگه دوستت این درخواست رو ازت کرد بگو عزیزم دیت برای تو هستش و من لازم نمیدونم که با طرف تو روبرو بشم لطفاً این خواهش رو ازم نکن و حرف رو همینجا تموم کن 

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه عزیزم سری بعد اگه دوستت این درخواست رو ازت کرد بگو عزیزم دیت برای تو هستش و من لازم نمیدونم که با ...

فکر کردم ناراحت میشه 

ولی حالا فکر میکنم ناراحتی اون شاید یه هفته طول بکشه،ولی مادرم بفهمه یه عمر 

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

فکر کردم ناراحت میشه ولی حالا فکر میکنم ناراحتی اون شاید یه هفته طول بکشه،ولی مادرم بفهمه یه عمر

ببین یکبار دوستت بخاطر تو اعتبار خودشو از دست میده؟ مطمئن باش هرکس به فکر خودش و ارزش خودشه. اون بخاطر خودش تو رو هم تو خطر میندازه. پس تو هم بخاطر خودت مواظب خودت و ارزش های خانوادت باش. سری بعد بهونه نیار عزیزم رک و صریح بگو نمیتونم بیام و دیگه این خواسته رو نداشته باش. 

خواهرم تو هنوز اول راهی از من به تو نصیحت برو نه گفتن رو یاد بگیر که یک عمر راحت و آسوده زندگی می‌کنی چه تو اجتماع چه کار چه خانواده. 

نصف مشکلاتی که خانم ها اینجا میگن بخاطر اینکه نه گفتن رو بلد نیستن و روشون نمیشه

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم