2777
2789
نه میترسم بدتر شه . سوالم اینه که میشه روال عادی بارداری رو طی کرد یا دوباره کارم به عمل میکشه

عمل کردی یه بار؟ بچه نداری؟ 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من خونریزی وحشتناک میکردم از مقعد بعید نیست هموروییدم گرفته باشم دکتر نرفتم ولی الان حتی میشینم دسشو ...

تو حاملگی اینجوری شدی؟

قبلش نبودی؟

اتفاق خوبی که منتظرش بودم افتاد🤓خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خونریزی وحشتناک میکردم از مقعد بعید نیست هموروییدم گرفته باشم دکتر نرفتم ولی الان حتی میشینم دسشو ...

من که همش بیرونه ولی خداروشکر مشکلی ندارم دکترم رفتم گفت اکثر خانوما این مشکلو دارن اگه خونریزی یا خارش نداری مشکلی نیست

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
منم داشتم مثل شما میترسیدم ولی خدا رو شکر بخیر گذشت اصلا یبوست نگرفتم آب زیاد می خوردم با روزی یه کی ...

واقعا؟ واقعا من هروقت دستشویی میرم درد و خونریزی دارم از طرفی در شرف اقدامم موندم با این درد نا خوانده میخام چیکار کنم

شما زایمان تون چطور بود

من که همش بیرونه ولی خداروشکر مشکلی ندارم دکترم رفتم گفت اکثر خانوما این مشکلو دارن اگه خونریزی یا خ ...

الان ک خونریزی ندارم ولی خوب چون نداشتمش بعد اون یوبوستای وحشتناک اینجوری شدم عصبیم میکنه

saravikijaیعنی دختر اهل ساری.             😊فروغ😊

من یه مدت بدجور یبوست داشتم رفتم متخصص اون موقع دویست تومن پول داروهام شد ولی ارزشش رو داشت خوب شدم ولی سه ماهه اول بارداری دوباره همون طوری شدم

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
الان ک خونریزی ندارم ولی خوب چون نداشتمش بعد اون یوبوستای وحشتناک اینجوری شدم عصبیم میکنه

باید یبوستت رو هرجور شده جلوش و میگرفتی که بواسیر درگیر نشه..من خودم چهارساله یبوستم ولی نمیزارم بمونه و مجبوربشم زور بزنم الان یه سالیه شربت منیزیم میخورم حتی الان که ماه آخر بارداریمه

اتفاق خوبی که منتظرش بودم افتاد🤓خدایاشکرت