2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم

98 بازدید | 16 پست

آقا امروز دانشگاه بودیم صب بیمارستان بودیم بعد تا ۴ کلاس داشتیم من فقط گفتم حال ندارم بعد یکی از پسرا برام آبمیوه گرفت ، هرچی گفتم نخر من نمیخورم و اینا ول کن نبود بعد دوستاش و اینا  بهم میگفتن بگیریش این فرق داره ، یکی از دوستای خودمم گفت بخورش جاشم نگه دار یادگاری و اینا ، قبلش هم پسره بهم گفت چن روزه ندیدمت 

منم اصلن قبولش نکردم 

احساس میکنم دل پسره رو شکستم 

آقا یکم دلداری بدین عذاب وجدان بی دلیل آخه

وای حالا شاید دوستانه طور میخواسته کمکت کنه پیام بده بهش از دلش درار یه بارم جلو همه تحویلش بگیر بشوره ببره... دخترای الان که خیلی باجنبه ن تو چرا اینجوری کردی بیچاررو؟؟؟😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای حالا شاید دوستانه طور میخواسته کمکت کنه پیام بده بهش از دلش درار یه بارم جلو همه تحویلش بگیر بشو ...

خانوادم خیلی محدودم میکنن الانم بهشون گفتم گفتن خوب کردی چه دلیل داره پسر برات چیزی بخره 

خانوادم خیلی محدودم میکنن الانم بهشون گفتم گفتن خوب کردی چه دلیل داره پسر برات چیزی بخره

عزیزدلم خب صددرصد الان خانواده ها محدود میکنن چون نسل ما با اونا خیلی فرق داره... الانم که همه چیو نباید به خانواده گفت... نمیگم زیاد شورشو در بیار خیییلی راحت باش با پسرا ولی دیگه سر چیزای معمولی اینقدر به خودت سخت نگیر اگه اینجور چیزا بد بود کل دنیا اینجوری نبودن؟؟! یعنی فقط تو ایران همه چی درسته؟؟ اینجوری باشی پس چه جوری میخوای با کسی آشنا بشی برای ازدواج..؟؟ سنتی که نمیشه ندیده نشناخته 

عزیزدلم خب صددرصد الان خانواده ها محدود میکنن چون نسل ما با اونا خیلی فرق داره... الانم که همه چیو ن ...

آره کاش بفهمن 

همین امروز بهم گفتن 

الان آبمیوهس 

بعد میشه گل 

بعد میشه بیرون 

بعد میشه فلان و این و اون تا تهش رفتن 

آره کاش بفهمن همین امروز بهم گفتن الان آبمیوهس بعد میشه گل بعد میشه بیرون بعد میشه فلان و این و اون ...

پدرومادرا همینن بابا تا تهش میرن 😂 خب تو باید حواست جمع باشه دیگه خودت باید تو همه ی روابط خط قرمز تعیین کنی واسه خودت... میتونستی آبمیوشو قبول کنی سری بعد تو براش بخری جبران شه

آره کاش بفهمن همین امروز بهم گفتن الان آبمیوهس بعد میشه گل بعد میشه بیرون بعد میشه فلان و این و اون ...

با این اخلاق بری جلو همه چیو به خانوادت بگی تا آخر عمرت تنها می مونیا

پدرومادرا همینن بابا تا تهش میرن 😂 خب تو باید حواست جمع باشه دیگه خودت باید تو همه ی روابط خط قرمز ...

ای خدا میدونی من توی یه محدودیت شدیدی بزرگ شدم محدودیت بیش از حد خانواده ی خشک و سختگیری داشتم و دارم یکم سرپیچی از چیزایی که دائم تو گوشم زمزمه شده سخته

با این اخلاق بری جلو همه چیو به خانوادت بگی تا آخر عمرت تنها می مونیا

میدونم ، از طرفی هم بدم میاد  اگه کسی که ازم خوشش میاد جلو ده دوازده نفر بخواد بهم نزدیک شه 

همکلاسی رو هم که میشناسید منتظرن یه چیزی پیدا کنن پشت سرت حرف راه بندازن 

یکی از دلایلی که اون موقع مصمم قبول نمیکردم این بود 

هیچی به هیچی نیست واقعن حرفاشون و اشاره هاشون رو اعصابم بود

ای خدا میدونی من توی یه محدودیت شدیدی بزرگ شدم محدودیت بیش از حد خانواده ی خشک و سختگیری داشتم و دار ...

آره حق میدم بهت ولی آدما میتونن خودشونو تغییر بدن... ببین اصلا نمیگم که یهو دوس .ت پسر داشته باشی بری مهمونی باهاش و بیرون اینا نع اصلا اصلا اصلا... چون الان همه ی پسرا البته اکثریت عوضی شدن... با یه پسری اگه آشنا شدی یه جوری باشه که ممکن باشه به ازدواج ختم شه نه اینکه هیچ احتمالی نداشته باشه... موفق باشی عزیزم نگران نباش... فردا دیدیش تشکر کن بگو دستتون درد نکنه من دیروز زیاد حالم خوب نبود