2777
2789

من قبلا ی بار طلاق گرفتم شوهرم ازدواج نکرده بود بامخالفت خانواده هامون ازدواج کردیم.اخلاقش بعد ازدواج به شدت تغییر کرد .چن روز دگ عروسی دعوتم گفتم پول بده برم پیراهن میخرم میگه تو قبلا ی بار طلاق گرفتی لازم نیس بهت پول بدم اصن بهم هیچی نمیخره همش ازاینجورحرفا میگه.یامیگه ادم خجالت میکشه بیرونم بره میگن زن بیوه گرقته میگم خوب نمیگرفتی مجبورت نکردم ک خودت اصرار میکردی هزار بار گفتم بیخیالم شو نشدی. هرچی داره برای خانوادش خرج میکنه ی گرون برام نمیده حتی ارایگشاه برم ی چیزی بخرم .یدونم بچه ده ماهه دارمن قبلا ی بار طلاق گرفتم شوهرم ازدواج نکرده بود بامخالفت خانواده هامون ازدواج کردیم.اخلاقش بعد ازدواج به شدت تغییر کرد .چن روز دگ عروسی دعوتم گفتم پول بده برم پیراهن میخرم میگه تو قبلا ی بار طلاق گرفتی لازم نیس بهت پول بدم اصن بهم هیچی نمیخره همش ازاینجورحرفا میگه.یامیگه ادم خجالت میکشه بیرونم بره میگن زن بیوه گرقته میگم خوب نمیگرفتی مجبورت نکردم ک خودت اصرار میکردی هزار بار گفتم بیخیالم شو نشدی. هرچی داره برای خانوادش خرج میکنه ی گرون برام نمیده حتی ارایگشاه برم ی چیزی بخرم .یدونم بچه ده ماهه دارم. تاحالا هم همش بخاطر بچم تحمل کردم هرلحظه ازم ی ایرادی میگیره.یکی عروسیش میشه بامن دعوا میکنه نمیدونم من عروسیم نشد فلان شد بهمان شد.دیروز وقتی گفتم پول بده همون حرفو زد منم گفتم نمخای تموم کن لازم نیس هرروز این حرفارو بگی گف اماده شوببرمت خونه پدرم منم اماده شدم اورد ازدیروزم ن زنگ زده ن چیزی شما باشین چیکارمیکنم.دیروز وقتی گفتم پول بده همون حرفو زد منم گفتم نمخای تموم کن لازم نیس هرروز این حرفارو بگی گف اماده شوببرمت خونه پدرم منم اماده شدم اورد ازدیروزم ن زنگ زده ن چیزی شما باشین چیکارمیکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقطه ضعفتو پیدا کرده.وقتی حرف پول میزنی سریع چرت و پرت میگه که بیخیال بشی.ایندفعه اگه باز همچین حرفی زد کوتاه نیا و پولو ازش بگیر

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

نیستم ولی از لهجه اش خوشم اومد مشکلی داری؟؟؟اگه میخوای پاچمو مورد عنایت قرار بدی والا من حوصله ندارم ...

در شانم نیست باهات صحبت کنم 

پاچه گرفتن هم تخصص خودته 

به اینم نمیگن خوش آمدن میگن مسخره کرده 

در شانم نیست باهات صحبت کنم پاچه گرفتن هم تخصص خودته به اینم نمیگن خوش آمدن میگن مسخره کرده

والا اگه در شانت نبود کلا ریپلای نمیکردی 

مردم عادت کردن عین نون شب باید فحش بخورن تا آدم شن

نقطه ضعفتو پیدا کرده.وقتی حرف پول میزنی سریع چرت و پرت میگه که بیخیال بشی.ایندفعه اگه باز همچین حرفی ...

الان دگ اومدم خونه پدرم  نمدونم قرار چی بشه دگ اصن ازدیروز زنگ نزده