2777
2789
عنوان

گرفتن حق طلاق در ازای بخشش کل مهریه تون آیا حاضرید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 39 پست
حق تنصیف چیه

نصف کردن اموال

عملا کاربردی نداره

چون شوهر میتونه قبل از طلاق همه رو انتقال بده ودیگه اموالی نباشه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
در مقابل حق تنصیف داده بشه بله .

همچین بدردبخور نیست ، چون موقع طلاق شامل بدهی طرف هم‌میشه 

یعنی همسرت مثلا هیچی براش نمونه یه میلیارد هم‌بدهی بالااورده باشه ، ۵۰۰ میلیونش رو شما باید بدی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم در نظر داشته باشکه خانواده شوهر بعد از فوت شوهر مثل اب خوردن ارثتو بالا میکشندرحالی که اگه مهری ...

تا وارث درجه یک وجود داره چیزی به وارث درجه دو نمیرسه و پدر و مادر یک هشتم و یک‌چهارم ارث میبرن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

تا وارث درجه یک وجود داره چیزی به وارث درجه دو نمیرسه و پدر و مادر یک هشتم و یک‌چهارم ارث میبرن .

بله برادرام یک سهم کامل و مادربزرگم اندازه من سهم برد

درحالی که مادرم از من ومادربزرگم سهمش کمتر بود

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
پس مهریتو ببخش 😂

مگه مغز خرخوردم اخه خواهر

مگه مغز خرخوردم اخه خواهر

حالا مثل اینه که آقا پشت در ایستاده در بازکنی مهریه رو دودستی بریزه تو دامنت 😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .