2777
2789
عنوان

گرفتن حق طلاق در ازای بخشش کل مهریه تون آیا حاضرید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 39 پست

بستگی داره به شرایط طرف مقابل 

اگر هیچ چیزی به نامش نیست و کارمند هم نیست 

بهتره حق طلاق بگیری 

چون مهریه رو نمیتونی بگیری 

وقتی از خونه ش خارج بشی می‌ره برات عدم تمکین میگیره و اجازه ازدواج مجدد میگیره 

بعد اونجا باید التماسش کنی و تازه یه پولی هم بهش بدی تا طلاقت بده 

برای یه زن آزاد شدن از دست مرد سخته

ولی یه مرد همیشه از دست زن ازاده،قانون و شرع مملکت ما که اینجوری بهش اجازه داده!

خب حالا اگه حق طلاق رو بگیری تا آزاد باشی،در واقع مردو از بند خارج میکنی.

سعی کنیم با یه ادم خوب ازدواج کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مقابل حق تنصیف داده بشه بله .

حق تصنیف رو که از روز اول توی محضر میدن که

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
حق طلاق رو گرفتم بدون یک ریال بخشش مهریهعقل الان رو داشتم این وکالت رو همون موقع عقد گرفته بودم

چطور گرفتی

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
حق تصنیف رو که از روز اول توی محضر میدن که

توافقی هست و میبایست طرفین پذیرفته و امضا کرده باشن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

مهریه یک زن اگر اجرا گذاشته بشه بعد از تقسیط به پنج سکه تقلیل پیدا میکنه .

اینم در نظر داشته باش

که خانواده شوهر بعد از فوت شوهر مثل اب خوردن ارثتو بالا میکشن

درحالی که اگه مهریه ای باشه خانم میتونه همه رو توقیف کنه

توافقی هست و میبایست طرفین پذیرفته و امضا کرده باشن .

واسه من امضا زد