2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه عکس پیام چیکار کنم اگه راه حلی دارین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 107 پست
فکر میکردم میتونم درستش کنم اونا فقط وسایل خونه میخرن

تو پول بگیر ازش بگو میخام قابلمه بگیرم بعد همون پولو یواشکی لباس بگیر 

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو زن گرفتن خرج داره،خودم میرم سرکار

بگو دوست دارم در حد معقول خوش پوش باشم

اسم برادر و سبک زندگیشونو نیار،اگر خودش گفت مثل اونا صرفه جویی کن بگو منم سبک زندگیه خانواده گیمون اینطوره یه کم محلش نزار ،بزن تو پرش بگو سر ماه اینقدر بریز به کارتم

میگه ما تازه عروسی کردیم همه جی داریم فعلا وقت پس اندازه

😂😂😂😂فقط نمیخاد خرج کنه 

این جور وقتا باید سیاست داشته باشی بیشتر از همه وقت 

حاضرشو بگو میخام برم گوجه بخرم تخم مرغ بخرم 

حتی همون ۲۰تومن ۳۰تومن که میخاد بهت بده رو نگه دار 

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

بهش بگو زن گرفتن خرج داره،خودم میرم سرکاربگو دوست دارم در حد معقول خوش پوش باشماسم برادر و سبک زندگی ...

۱میگه ماباید همو درک کنیم ۲ تو نرو سرکار پول بخوای خودم میدم ۳ میگه دو تومن میزنم من برا خونه خرید میکنم تو چه خرج سنگینی داره با اینکه قیمتارو میبینه 

احتمالا یا شوهرشی یا فامیل شوهر چرا از خواهرش بگیره ؟ خواهرشم شوهرش براش خریده اینم وظیفشه خرج زنشو ...

کیف کفش فقط نیست .

خرجی که در عروسی قراره شوهرش بکنه .پولی که کمک عروسی قراره بده .

لباس برای خانمش 

ارایشگاه هم حساب کنیم ...

خوب مردای ماهم اینطورند .باید پس انداز داشته باشیم .چاره نیست .همش حرص میخوریم ....در طول چند سال کم کم واسه عروسی کیف کفش لباس میخریم .نه یک دفعه ای

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

ارزش گذاری ربطی به خرج کردن شوهر نداره .

پس ب چیش ربط داره؟ کلفت گرفته فقط ناهارو شام بخوره؟ جایگاه خودتونو فراموش کردین 

فقط بگه از ته دل شب بخیر ینی دوستت داره😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یکی از کاربرا گف ناهارو شام درست نکن بگو عزیزم دوستت دارم تا حالیش شع

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

پس ب چیش ربط داره؟ کلفت گرفته فقط ناهارو شام بخوره؟ جایگاه خودتونو فراموش کردین فقط بگه از ته دل شب ...

جایگاه  زن ربطی به کلفت بود و اینا تجملات نداره .ارزش زن را مادیات تعیین نمیکنه .مگر کالاست .مگر برده است .

اون وقت حضرت زهرا با اون همه مقامات بالایی که داشت باید مهریه و خرج و تجملاتش زیاد بود .زن دانشمند مادر نمونه پزشک زن نمونه که مادر نمونه همسر نمونه است اینا ارزش اصلیه زنه.

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

جایگاه زن ربطی به کلفت بود و اینا تجملات نداره .ارزش زن را مادیات تعیین نمیکنه .مگر کالاست .مگر برد ...

شما اصلا متوجه نمیشی بقیه چی میگن ن متوجه ایی خودت چی میگی،فقط صرفا میخوایی جواب بدی😐😐منم میگم مگ ایشون کلفت هس ک همسرش اینجوری باهاش برخورد میکنه؟،۱۴۰۰سال پیش چه ربطی ب الان داره؟اون موقع حضرت علی سوار شتر و اسب می‌شده،الان ماهم همینیم؟داراییش زره و این چیزا بوده ک همونم مِهر کردن،شوهرش برا زنش خرج نکنه برا کی خرج کنه؟شما ک دم از اسلام میزنی برو ببین که زن نفقه بهش تعلق میگیره