خانما شوهرم خسیسه تو خرید برای خودم همیشه میگه هر چی میپوشی بهت مباد هر چی دوس داری بخر وقتی میریم بازار کنار مردم دستمو میکشه دنبال خودش میکشونه الان عروسی برادرمه رفتیم کیف و کفش بخریم باور کنین تو خیابون یجوری رفتار میکرد که خجالت میکشیدم هر چی میگم بار میگه مال خواهرتو بپوش خیلی دوسم داره خوردنی همه چی میخره ولی تو پوشیدن واقعا کلافه ام کرده جوری بگم که برای خرید همه چی باید بهش التماس کنم گریه کنم تو نامزدی اینجور بود وو ذاتشه خواهر و مادرش نه طلا میخرن نه لباس فقط برا خونه وسایل میخرن اصلا هیچی در مورد پوشش زن نمیدونه هر پولی که خرج میکنم میگه برا چی میخوای
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر میکردم میتونم درستش کنم اونا فقط وسایل خونه میخرن
بهش بگو زن گرفتن خرج داره،خودم میرم سرکار
بگو دوست دارم در حد معقول خوش پوش باشم
اسم برادر و سبک زندگیشونو نیار،اگر خودش گفت مثل اونا صرفه جویی کن بگو منم سبک زندگیه خانواده گیمون اینطوره یه کم محلش نزار ،بزن تو پرش بگو سر ماه اینقدر بریز به کارتم
پس ب چیش ربط داره؟ کلفت گرفته فقط ناهارو شام بخوره؟ جایگاه خودتونو فراموش کردین
فقط بگه از ته دل شب بخیر ینی دوستت داره😂
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
فکر میکردم میتونم درستش کنم اونا فقط وسایل خونه میخرن
یکی از کاربرا گف ناهارو شام درست نکن بگو عزیزم دوستت دارم تا حالیش شع
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
پس ب چیش ربط داره؟ کلفت گرفته فقط ناهارو شام بخوره؟ جایگاه خودتونو فراموش کردین فقط بگه از ته دل شب ...
جایگاه زن ربطی به کلفت بود و اینا تجملات نداره .ارزش زن را مادیات تعیین نمیکنه .مگر کالاست .مگر برده است .
اون وقت حضرت زهرا با اون همه مقامات بالایی که داشت باید مهریه و خرج و تجملاتش زیاد بود .زن دانشمند مادر نمونه پزشک زن نمونه که مادر نمونه همسر نمونه است اینا ارزش اصلیه زنه.
هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
جایگاه زن ربطی به کلفت بود و اینا تجملات نداره .ارزش زن را مادیات تعیین نمیکنه .مگر کالاست .مگر برد ...
شما اصلا متوجه نمیشی بقیه چی میگن ن متوجه ایی خودت چی میگی،فقط صرفا میخوایی جواب بدی😐😐منم میگم مگ ایشون کلفت هس ک همسرش اینجوری باهاش برخورد میکنه؟،۱۴۰۰سال پیش چه ربطی ب الان داره؟اون موقع حضرت علی سوار شتر و اسب میشده،الان ماهم همینیم؟داراییش زره و این چیزا بوده ک همونم مِهر کردن،شوهرش برا زنش خرج نکنه برا کی خرج کنه؟شما ک دم از اسلام میزنی برو ببین که زن نفقه بهش تعلق میگیره