خانما شوهرم خسیسه تو خرید برای خودم همیشه میگه هر چی میپوشی بهت مباد هر چی دوس داری بخر وقتی میریم بازار کنار مردم دستمو میکشه دنبال خودش میکشونه الان عروسی برادرمه رفتیم کیف و کفش بخریم باور کنین تو خیابون یجوری رفتار میکرد که خجالت میکشیدم هر چی میگم بار میگه مال خواهرتو بپوش خیلی دوسم داره خوردنی همه چی میخره ولی تو پوشیدن واقعا کلافه ام کرده جوری بگم که برای خرید همه چی باید بهش التماس کنم گریه کنم تو نامزدی اینجور بود وو ذاتشه خواهر و مادرش نه طلا میخرن نه لباس فقط برا خونه وسایل میخرن اصلا هیچی در مورد پوشش زن نمیدونه هر پولی که خرج میکنم میگه برا چی میخوای
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشاوره نمیخواهد .سعی کن پس انداز کنی .کیف و کفش را برو از خواهرت بگیر .تقریبا عین مال ماست همه چی خو ...
احتمالا یا شوهرشی یا فامیل شوهر
چرا از خواهرش بگیره ؟
خواهرشم شوهرش براش خریده اینم وظیفشه خرج زنشو بده
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
مشاوره نمیخواهد .سعی کن پس انداز کنی .کیف و کفش را برو از خواهرت بگیر .تقریبا عین مال ماست همه چی خو ...
یا خدا
اینا چی ان میگید؟ چقدر خودتونو خوار و بی ارزش میدونید
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
یه همچین آدمی داشتم تو زندگیم دقیقا همینقدر زبون باز
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
میگه تو بلد نیستی پول نگه داری بری ۱۰۰ میلون پول داشته باشی بری بازار برگشتنی برای پول تاکسی پول ندا ...
بگو تو اصن ۱۰۰ میلیون ب چشم دیدی؟ تو ب من پول بده ماهی مثلا ۳میلیون مابقیش ب تو ربطی نداره،من میتونم بابت نفقه ازت شکایت کنم،وگرن کارای خونه رو برات نمیکنم
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
چند ساله ازدواج کردی ؟ چند سالشه ؟ شغلش چیه؟ داره و خرج نمیکنه؟
واقعا چرا از خواهر بگیرم در صورتی که الان ۴ ساله دارم براش پس انداز میکنم همه چی داره پس من کی باید ...
اصلا از خودت نزن اگه لازمه واسه هرخرجی دعوا کن ولی کوتاه نیا بیخیال نشو که بدتر میشه