خانما شوهرم خسیسه تو خرید برای خودم همیشه میگه هر چی میپوشی بهت مباد هر چی دوس داری بخر وقتی میریم بازار کنار مردم دستمو میکشه دنبال خودش میکشونه الان عروسی برادرمه رفتیم کیف و کفش بخریم باور کنین تو خیابون یجوری رفتار میکرد که خجالت میکشیدم هر چی میگم بار میگه مال خواهرتو بپوش خیلی دوسم داره خوردنی همه چی میخره ولی تو پوشیدن واقعا کلافه ام کرده جوری بگم که برای خرید همه چی باید بهش التماس کنم گریه کنم تو نامزدی اینجور بود وو ذاتشه خواهر و مادرش نه طلا میخرن نه لباس فقط برا خونه وسایل میخرن اصلا هیچی در مورد پوشش زن نمیدونه هر پولی که خرج میکنم میگه برا چی میخوای
من میدونم چی میگم .ما زنهایی که مردامون و یا خودمون به خاطره مسایلی ممکن نشده برامون چیزی بخرند بی ارزشیم .اخلاقمون رفتارخوبمون عفتمن پاکیمون زحمتمون برای خانواده سالمی که داریم ارزش ما را تعیین نمیکنه....ولی اگر برامون خرج مادی کنند نشون میده با ارزشیم .بحث اینه .....میزان ارزش زن را خرج کردن های مادی تعیین نمیکنه ....خودمون هستیم که ارزش مون را بالا میبریم .حالا هرکس تف کرد تو صورت مون ارزش خودش را اورده پایین نه ما را
هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
من میدونم چی میگم .ما زنهایی که مردامون و یا خودمون به خاطره مسایلی ممکن نشده برامون چیزی بخرند بی ...
زن وقتی خودش رو با ارزش میدونه پس باید خودش رو لایق حمایت،لایق هدیه گرفتن،لایق محبت دیدن هم ببینه ،
نه اینک بره از زن دیگ قرض کنه چون صرفا شوهرش بی عرضه اس😊
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)