2777
2789
عنوان

شوهرم خسیسه عکس پیام چیکار کنم اگه راه حلی دارین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1602 بازدید | 107 پست
شما اصلا متوجه نمیشی بقیه چی میگن ن متوجه ایی خودت چی میگی،فقط صرفا میخوایی جواب بدی😐😐منم میگم مگ ...

من میدونم چی میگم .ما زنهایی که مردامون و یا خودمون به خاطره مسایلی  ممکن نشده برامون چیزی بخرند بی ارزشیم .اخلاقمون رفتارخوبمون عفتم‌ن پاکیمون زحمتمون برای خانواده سالمی که داریم ارزش ما را تعیین نمیکنه....ولی اگر برامون خرج مادی کنند نشون میده با ارزشیم .بحث اینه .....میزان ارزش زن را خرج کردن های مادی تعیین نمیکنه ....خودمون هستیم که ارزش مون را بالا میبریم .حالا هرکس تف کرد تو صورت مون ارزش خودش را اورده پایین نه ما را 

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

من میدونم چی میگم .ما زنهایی که مردامون و یا خودمون به خاطره مسایلی ممکن نشده برامون چیزی بخرند بی ...

زن وقتی خودش رو با ارزش میدونه پس باید خودش رو لایق حمایت،لایق هدیه گرفتن،لایق محبت دیدن هم ببینه ،

نه اینک بره از زن دیگ قرض کنه چون صرفا شوهرش بی عرضه اس😊

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منمممم دهه شصتی هم بود اون موقه فکر میکردم بخاطر سنش اینجوریه نگو داستان یه چیز دیگست 😐 فک کن ت ...

اونم دهه شصت بود😂🤣🤣🤣 همینجوری بود میخورمتو فلان وای سم بود خالص