2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بابات داماد دوست نیست

522 بازدید | 45 پست

وضعیت خانواده من با شوهرم خیلی متفاوته 

من مادرم فوت شده پدرم دوباره ازدواج کرده ، بابام دوسم داره ولی نمی‌تونه محبتشو نشون بده 

مثلا ما حداقل هفته ای دوبار شام با ناهار خونه مادرشوهریم ( واقعا هم محبت می‌کنه از روی اجبار نیست) 

ولی بابام نهایت ماهی یکبار 

خوب وقتی مادر من توی اون خونه نیست قطعا دلسوزی ندارم که بخواد برای بودنم اونجا خوشحال باشه و تدارک ببینه 🙂

دیشب شوهرم گفت بابات اصلا داماد دوست نیست دوستان حداقل هفته ای یکبار خونه پدرزنشون دعوتن 

می‌دونم تو ذهنش خیلی به این مسائل فکر می‌کنه 

خودمم خیلی اذیتم انگار نه انگار بابام دختری داره ...

باعث میشه شوهرم و خانوادش فکر کنن برای خانوادم مهم نیستم 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

متن تاپیکتو نخوندم بگو همینه ک هست چقدر بدم میاد از دوماد ک هی میخواد الکی خودشو جا بده تو دل اعضا بابا خب حد خودتو بدون فقط دومادی قرار نیست دوستت داشته باشیم همین ک احترامتو داریم کافیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت پررو و پر توقع تشریف داره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ازهمچین ادمایی بدم. میاد وقتی میبینن شرایط طرف رو بازگیرمیدن تورونمیخوان دومادو نمیخوان عروسو نمیخوان وفلان

بدرک تو زندگیتو بکن

مگه باید همه مثل هم باشن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

به شوهرت دقیقا همین و بگو . 

بگو وقتی زن خونه مامانم نیست برای من چراغ خونه رو گرم نمیکنه که 

من به همین که بابام تنها نیست و حالش خوبه راضیم . نمیتونم از زنش توقع کنم برای ما مدام تدارک ببینه دلم میخواد زندگی بابام آروم باشه .

حالا خودمون داماد دار شدیم ان شالله هواش و داریم

بیخیال بابا برات مهم نباشه بگو ارع شما درست میگی

خودمم اذیتم فقط حرف اون نیست 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

متن تاپیکتو نخوندم بگو همینه ک هست چقدر بدم میاد از دوماد ک هی میخواد الکی خودشو جا بده تو دل اعضا ب ...

توقع زیادی نداره

توقع بیجا داره شوهرت

هفته ای یکبار خوانواده همسرش دعوتش کنن توقع زیاده؟ 

خودمم ناراحتم

چ پروعه شوهرت بها نده

هفته ای یکبار خانواده زنش دعوتشون کنن پروعه؟

هفته ای یکبار خوانواده همسرش دعوتش کنن توقع زیاده؟ خودمم ناراحتم

بیجاست

تو این گرونی توقعی از کسی نباید داشت

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

شوهرت پررو و پر توقع تشریف داره

موضوعیه که خودمم ناراحت کرده 

دوستام و اطرافیام هر روز خونه پدرشونن اونوقت بابای من ماهی یکبار دعوت می‌کنه