2777
2789

خیلی حالم بده کمکم کنید 

۴ساله عروس یه خانواده ام که دوران عقد و عروسی یک ریااال کمک نکردن و جدای از اون کلی هم آبروریزی ب بار آوردن مثلا بی دلیل مادرش و خواهرش عروسیمون نیومدن

داداشاش همه بیکار و علاف زبونا یکی ۳متر و بددهن و پررو 

همشونم میرن زن صیغه میکنن آبروریزی میکنن

خواهرش ک نگم براتون بهتره.......

مادرش و پدرش جداشدن بعد خیانتهای پدرش با ۶۰سال سن 

کلا ترکیده و داغوووون 

شوهرم اوایل ازدواجمون مث اینا بود الان رفتارش بهتر شده 

اما اعتیاد داره ولی اقدام کرده واسه ترک کردن 

کلی بدهی بالا اوردیم و موندیم چکارباید بکنیم

هیچکدومشون کمکمون نکرده تاحالا

بچه نیاوردن منو هرروز میکوبن تو سر شوهرم ک میگن زنت قصدش طلاقه ک بچه نیاورده و تورو آدم حساب نمیکنه طرفشو پیش ما نگیر و بد من و خانوادممو میگن یکسره

منم تاحالا بهشون واکنش نشون ندادم 

بنظرتون من باید چکارکنم؟؟؟؟؟

هیچی ام کم ندارم ...

تو مجبور نیستی توی این زندگی بمونی

فقط و فقط به فکر خودت باش، عمرت، جوونیت

برنامه میلی مورد تایید رسمی هست،اگر با کد دعوت نصبش کنید میتونید هدیه بگیرید و به حساب بانکیتون واریز کنید. کد دعوت: milli-s8mom

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا روحم خبر نداشت اینطورین پدرمادرشم اون موقع باهم بودن بعد منم دوسش داشتم و از طرفی حوصله خانوادم ...

پس تقصیر خودت بوده

همه دوس دارن ازدواج کنن و هیچکیم از یه سنی به بعد حوصله خانواده رو نداره، ولی هرکی زندگیش خوبه خودش درست انتخاب کرده

حالا هم به هر حال یه اشتباهی کردی

ولی مجبور نیستی تا اخر عمر این اشتباهو حمل کنی

پس تقصیر خودت بودههمه دوس دارن ازدواج کنن و هیچکیم از یه سنی به بعد حوصله خانواده رو نداره، ولی هرکی ...

شوهرم همیشه جلوی اونا پشت من دراومده و دوسم داره 

یجورایی سخته واسم تنهاش بزارم نمیدونم چکارکنم

شوهرم همیشه جلوی اونا پشت من دراومده و دوسم داره یجورایی سخته واسم تنهاش بزارم نمیدونم چکارکنم

اصلا مشکل پیچیده ای نیست .توی این مدل خانواده های سمی ، کم کردن روابط بهترین و تنها راهه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بنظرت امکانش هست شوهرم خوب بشه و مث اونا نباشه؟

بله صددرصد👌 همین که جلوشون هوای شما رو داره یعنی یک هیچ ازونا جلوئه...خودتون رو حسابی سرگرم زندگی خودتون بکنین و ازشون فاصله بگیرین .انشالله همسرت هم به زودی ترک کنه و زندگیتون قشنگ تر از قبل بشه😍😍

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بله صددرصد👌 همین که جلوشون هوای شما رو داره یعنی یک هیچ ازونا جلوئه...خودتون رو حسابی سرگرم زندگی خ ...

ممنون عزیزم 

نمیدونم چکارم دارن 

من ۷ماهه مادرشو ندیدم چون فهمیدم یکاری کرده ک نباید میکرده و بهمون دروغ گفته 

پسراشم ول کن نیستن همیشه اذیتمون میکنن

تیم میشن 

ممنون عزیزم نمیدونم چکارم دارن من ۷ماهه مادرشو ندیدم چون فهمیدم یکاری کرده ک نباید میکرده و بهمون در ...

همسرت هم باید رفت و آمدش رو کم کنه