2777
2789
عنوان

چقد شاغل بودن سخته😞

1369 بازدید | 82 پست

صبح کله سحر باید پاشم بیام سرکار به هزار نفر جواب پس بدم تا ساعت ۲و ربع اینجا زندانیم بعدشم باید برم ناهار بپزم😪

ظرفام کثیفه خوراکیام داره تموم میشه باید برم خرید تازه با تمام این بدبختیا باید درس هم بخونم نمیدونم چجوری مدیریت کنم😑آخر ماه هم یه پول ناچیز میدن که فقط میشه باهاش مواد غذایی خرید و از گرسنگی و سوتغذیه نمرد و اگه ولخرجی نکنم میتونم یه کوچولو پس انداز کنم☹

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

تا ۲ و نیم که ساعت کاری خوب و معقولیه

باقیشم میتونی واقعا با برنامه ریزی مدیریت کنی

دیگه زندگی همینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانم منم همینه

27ساله ک شاغله تازه این بین ادامه تحصیلم داده

ولی شبا غذای فردا ناهار رو درست میکنه (البته نه کامل مثلا اگه برنجه میذاره فردا دم بکشه یا اگه خورشت درست میکنه،میذاره روز بعدش جا بیوفته)

:)

تا ۲ و نیم که ساعت کاری خوب و معقولیهباقیشم میتونی واقعا با برنامه ریزی مدیریت کنیدیگه زندگی همینه

تازه رفتم سرکار خیلی دستم نیومده☹کاش یه زن خانه دار بودم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بیکار و بی پول بودنم‌سخته ولی کلن کاری رو انتخاب کن که ساعت کاریش متناسب با وضعیت جسمانی و کشش بدنت و حقوقش منصافه باشه اگه جز اینه رهاش کن و بگرد دنبال شغل دیگه

آدم باید شغلی داشته باشه که لذتبخش باشه نه اینکه اینطوری ازش بد بگه 

اتفاقا باهمه سختیاش نعمته،از خونه موندن بیزارمزمانیکه سرکارم حالم خوبه هرچند کارم سخته و هردقیقه فشا ...

منم ۲ماه بیکار بودم حالم بد بود ولی زندگی که توش مسئولیت خاصی نداری خیلی شیرینه😂فقط یه کوچولو حس انگل بودن داشتم اون ۲ماه

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

منم ۲ماه بیکار بودم حالم بد بود ولی زندگی که توش مسئولیت خاصی نداری خیلی شیرینه😂فقط یه کوچولو حس ان ...

خداروشکر کن،واقعا بیکاری بددردیه😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤