2777
2789
عنوان

کیا قبول دارن شب بیست و نهم ترسناکترین فیلم ایرانی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 45 پست
نمی دونم ولی به نظرم ترسناک نبود کلا ایرانی ترسناک ندیدم 😂💔خارجیا رو دیدی؟ اگه چند تا خارجی خوب دی ...

عنکبوت رو دیدم چاکی رو دیدم .. جن‌گیر دیدم کلبه ی وحشت خب یه سری هم اسمش یادم نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم دیگه هیچ وقت جرات دیدنشو ندارم شاید اگه ببینم بقول شما .. اینجوری باشه شایدم خنده دار باشه ...

من تو بچگی دیدم راستش از خانمای چادری یا پشت بوم خونه های قدیمی تا ی مدت وحشت داشتم آخرشم نشستم ی دفعه تو بزرگسالی تنها دیدم و ترسم ریخت

من تو بچگی دیدم راستش از خانمای چادری یا پشت بوم خونه های قدیمی تا ی مدت وحشت داشتم آخرشم نشستم ی دف ...

باشه پس منم باید ببینم امیدوارم منم ترسم بریزه از اون صحنه های که همیشه تو ذهنمه

عنکبوت رو دیدم چاکی رو دیدم .. جن‌گیر دیدم کلبه ی وحشت خب یه سری هم اسمش یادم نمیاد

جن گیر رو دیدی بعد از شب 29 می ترسی؟ 

چه عجیب 

به نظرم یکی از ترسناک ترین فیلمای سینمای جنگیر

بخوام رده بندی کنم

کانجورینگ

حلقه 

جنگیر

به نظرم واقعا ترسناکن

ولی مثلا طالع نحس به نظرم خیلی ترسناک نبود 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤