2777
2789

شبا قرص اهن بخور

قرص زینک پلاس بخور

نیم ساعت قبل حموم روغن بادام تلخ بزن

واس حموم بعدیت نیم ساعت قبل حموم روغن نارگیل بزن

ینی یروز بادام تلخ یروز نارگیل

موهاتو با اب برنج بشور

زود ب زود حموم برو

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی منم ی بار همچین غلطی کردمو بعدش عین چی پشیمون شدم 

قبل حموم آلوئه ورا بزن یا ن با روغن نارگیل قاطی کن

رزماری‌م خوبه برا رشدش

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

الهییی منم ی بار همچین غلطی کردمو بعدش عین چی پشیمون شدم قبل حموم آلوئه ورا بزن یا ن با روغن نارگیل ...

اصن دختر باید موهاش بلند باشه ( خودم : دختری با موهای پسرونه)

مرسیییی برات حمد میخونم 😍❤️

اصن دختر باید موهاش بلند باشه ( خودم : دختری با موهای پسرونه)مرسیییی برات حمد میخونم 😍❤️

پس کامل پسرونه زدی😂از من تقریبا تا گودی کارمه

لطف داری گلم منم میخونم برات  

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

اره اصن اشتباه محض کردم 😭😂ممنونم ازت 😍❤️

ما باشیم تا دیگه همچین اشتباهی نکنیم😔😂یعنییی نمیدونی چقدر پشیمون شدم به غلط کردن افتادم ولی بازم قیچی کردم 😐😂

😘❤️