2777
2789
عنوان

سن بارداری

367 بازدید | 37 پست

سلام دوستان من ۱۹سالمه ۸ماهیه که ازدواج کردم 

خیلی تو خونه تنهام خانوادم یه شهر دیگه هستن

شوهرم بچه خیلی دوس داره خودمم بچه خیلی دوس دارم ولی میترسم از بارداری و بزرگ کردن بچه بنظرتون سنم واسه بارداری مناسبه؟

منو شوهرمم دوختر عمو پسر عموییم قبل باردای چه نوع ازمایش هایی باید انجام بدیم؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

ازمایش ژنتیک 

بیخیال فعلا دونفره خوش بگذرونید مسافرت برید بچه دست و پاتونو میبنده.هنوز وقت داری.اما باز شرایط خودتو داری.ایشالا بسلامتی 💜

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هجده تا سى سالگى بهترين سن براى بارداريه. ازمايش ژنتيك هم حتما بدين با بيمه هزينه اش صد و پنجاه بيشتر نميشه برين مشاوره ژنتيك

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...

من جای شما بودم اول آزمايشامو میدادم بعد که خاطرم از آزمايشهام جمع شد ،پنج سال صبر میکردم و خوش ميگذروندم ،مسافرت ،مهمونی ،تفریح ،خوابیدن تا لنگ ظهر ،کلاساي متنوع .....

خدایا ازت ممنونم به زندگیم سرو سامون دادی ،من عاشقتم

من 14 سالم بوده باردار شدم بارداریم خوب بود تقریبا اما بچه داری سخته

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
از هجده تا سى سالگى بهترين سن براى بارداريه. ازمايش ژنتيك هم حتما بدين با بيمه هزينه اش صد و پنجاه ب ...

دقیقا کجا برم دوست عزیزم؟

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘

حتما حتما حتما برو آزمایش ژنتیک من و شوهرم دختر خاله و پسر خاله ایم یه بچه ۵ ساله سالم هم شکر خدا داریم ولی واسه بچه دوم به مشکل خوردیم تازه این هفته داریم میریم آزمایش ژنتیک

خیلی ی ی ی ی ی ی ی ی ی  ی ی ی ی ی زوده

تازه برا ازدواج هم زوده چه برسه بچه

برا بچه فعلا وقت دارین

خانمها به این پیج اینستا سربزنید.مطالبش برای همسرداری و فرزندپروری مفیده      hamsardari1@
من 14 سالم بوده باردار شدم بارداریم خوب بود تقریبا اما بچه داری سخته

پس کی بچه گی کردین شما ! خواهر منم هم سن شما بود به میل و اصرااااار خودش ازدواج کرد ،شوهرش خوبه ولی میگه از جوونی هیچی نفهمیدم ،انشاالله که واسه شما خوب باشه

خدایا ازت ممنونم به زندگیم سرو سامون دادی ،من عاشقتم

اینکه راجب سن صحبت کردید یک چیز کامل شخصی هست و نمیشه اظهار نظری خاصی داشت اما این بستگی به میزان توانایی شما داره و اینکه اگر فقط بخاطر مبحث تنهایی بچه دار میشید بدون که سختی های زیادی داره و باید اول همه رو به جون بخری بعد اقدام کنی ودر ضمن نشید مثل اوناییکه بعد اظهار ندامت میکنن که جوانی نکردیم و زمان کمی رو با همسرمون گذروندیم که این حسرت خودش یک مشکل خیلی اساسی میشه ... درباره نسبت فامیلیتون هم باید به مرکز ژنتیک شهرتون مراجعه کنید یک سری ازمایش ها هست انجام بدید...