2777
2789
عنوان

اگه تو این آزمون آموزش وپرورش قبول نشم شک ندارم یه بلای سرم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 62 پست
عزیزم من کیفیت بخشی هستم با بچه ها نیستم کاش قبول بشم با خدا خیلی قولو قرار گذاشتم

اگر منظورتون از کیفیت بخشی همون مربی پرورشی باشه اتفاقاً باید با بچه‌ها ارتباط خوب و صمیمی داشته باشه چون مسئولیت بزرگی رو داره بر عهده می‌گیره اونم پرورش ارزش‌ها و باورهای بچه‌هاست که قراره یه عمر تو زندگی چراغ راه بچه‌ها باشه 

ولی متأسفانه در سیستم آموزشی ما ارزش زیادی براش قائل نیستن 

راستی شما فهمیدید زمان ثبت‌نام آزمون کی هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر منظورتون از کیفیت بخشی همون مربی پرورشی باشه اتفاقاً باید با بچه‌ها ارتباط خوب و صمیمی داشته باش ...

آره عزیزم  منظورم مربی پرورشی هست 

منظورم بچه های کوچولو بود 

وگرنه منو همه میشناسن چقد مهربونم با بچه ها 

اتفاقا همیشه  تو ذات من  کمک کردنه  به نظر م  خدا منو واسه همین آفریده🤗😍

والا نمیدونم  

فقط امروز همسرم میگفت ممکنه  افراد بیشتر بخوان

من میگم  یا بهمن  هست یا اسفند

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘