2777
2789
عنوان

اگه تو این آزمون آموزش وپرورش قبول نشم شک ندارم یه بلای سرم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 62 پست
آهان شاید آذر ماه بیاد دفترچش ولی شما بخون کیفیت بخشی تموم رشته ها رو برمیدارن حتی بعضیا پارسال پرست ...

میدونم عزیزم 

ان شاءالله به امید خدا شروع میکنم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
والا کشش چه عرض کنم تا کمی نا امید میشم گریه میکنماینقد شوهرمو اذیت کردم سر این آزمون اون مرد هس ...

ببین معلم شدن مخصوصا توی ابتدایی خیلی صبر می خواد 

رو خودت کار کن

زیادم فشار نیار به خودت

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین معلم شدن مخصوصا توی ابتدایی خیلی صبر می خواد رو خودت کار کنزیادم فشار نیار به خودت

عزیزم  من کیفیت بخشی هستم 

با بچه ها نیستم 

کاش قبول  بشم  با خدا خیلی قولو قرار گذاشتم

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
عزیزم من کیفیت بخشی هستم با بچه ها نیستم کاش قبول بشم با خدا خیلی قولو قرار گذاشتم

نذر یتیم کن یا نذر حضرت رقیه علیه السلام خیلی خوب جواب میده عالیه

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

عزیزم من کیفیت بخشی هستم با بچه ها نیستم کاش قبول بشم با خدا خیلی قولو قرار گذاشتم

درسته عزیزممیدونی از چی میترسم همش میگم خدایا از من باهوش تر هم هست اگه باهوش بشن رقیبم چکارکنم این ...

همه همین فکرو میکنن به هوش نیست به درست خوندنه 

بقیه از فضا نیومدن که 

اینجور مواقع به موفقیت هات فکر کن یادت بیاد اگه بخوای میتونی از همه بهتر باشی 

مثلا دوران مدرسه معلم یه سوالی تو کلاس پرسیده و فقط تو جواب صحیح رو بلد بودی 

یا تو یه جمعی راجع به موضوعی خیلی متفاوت و خاص نظر دادی 

همه باهوشیم فقط باید بهش درست جهت داد 

ممنونم عزیزم  از قلب مهربونت

حتما ⚘❤🙏🏼

همه همین فکرو میکنن به هوش نیست به درست خوندنه بقیه از فضا نیومدن که اینجور مواقع به موفقیت هات فکر ...

عزیزم شما روانشناسی؟

ممنونم عزیزم از قلب مهربونتحتما ⚘❤🙏🏼

خواهش می کنم 🌹

حرفات خیلی قشنگه و به دل میکنه 🙏🏼ان شاءالله اگه قبول شدم بهت خبر میدم تو همین تاپیک😢

وای غلط املایی🤦‍♀️

میشینه 

همه همین فکرو میکنن به هوش نیست به درست خوندنه بقیه از فضا نیومدن که اینجور مواقع به موفقیت هات فکر ...

حرفات خیلی قشنگه و به  دل میشینه❤🙏🏼

ان شاءالله قبول شدم  تو همین تاپیک خبرت میکنم😢😍

نه عزیزم حسابداری خوندم 😊

دیدی گفتم  باهوشی😄

حرفات خیلی قشنگ بودن🙏🏼

ممنونم که راهنمایی کردی  عزیزم

فدات عزیزم یه بچه ی دیگه دارم هر وقت کار خونه نباشه میرم میخونم فعلا یه کتاب دست گرفتمولی گفتم از ...

مثل من 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.