2777
2789
عنوان

زندگی عجیب من

1274 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من سنتی با پسری ازدواج کردم که پدر نداسته و با مادرش مدت ها زندگی میکرده خلاصه از سر ناچاری و رهایی از خونه پدر قبول کردم به ازدواج با این عاقا بدون کوچک ترین شناختی از خانوادش .

مادرش در مراسم خاستگاری و بقیه مراسم ها یه زن افسرده و کوشه گیر و کم حرف بود که بیشتر دلم براش میسوخت و دوس داشتم از این حال در بیاد  سه چهار سالی میگذره و من صاحب یه دختر ناز شدم 

و با مادر شوهرم توی یه خونه زندگی میکنم ، ما مراسم عروسی نگرفتیم اما برای عکاسی من لباس عروس پوشیدم وقتی رفتم پرو لباس اون خانم مزونی میگفت به زور با شوهرت ازدواج کردی گفتم چطور گفت اخه مادرش خیلی اخم  کرده و منی که جوابی نداشتم 

بعد از ازدواج فهمیدم 

زنی له شدت خسیس که حتی براخودشم خساست داره در حدی که بخاری ها را حتی زمستون موقع بارش برفم خاموش میکرد خودش هزار بار سرما خورد اما بازم رحم نمیکرد ، مثلا در حدی که ناهار که همسرم خونه نیس حق خوردن غذا نداریم و یه وعده در روز میخوریم ، مثلا یادمه من حامله بودم شوهرم برام گردو خرید اما دیدم مامانش قایم کرد و من هیچوقت دیگه چشمم به گرو نیفتاد ولی دیدم برای دخترش چن روز بعد اورده بخوره 

مثلا اگه بفهمه وقتی خونع نیس من انار یا یه میوه خوردم اونا قابم میکنع که دیگه من نخورم 

یا همیشه همه جا گفته من زیاد میرم دسشویی بعضی وقتا منتظر میمونم بره بعد برم دسشویی یاساعت ها نمیرم هیی

توی سینک لباس میشورع 

دستاش هیچوقت نمیشوره حتی بعد دسشویی 

الان میخواستم شام بپزم حتی نذاشت بپزم گفت نون پنیر میخوریم در حالی که ظهرم من نون خالی خوردم 

بازم هس الان میگم 

خیلی زجر و عذابم داد به حدی که تمومی نداره سراسر وجودم ازش پر از خشم و کینه و حالت تهوعه  دوست دارم یا اون بمیره یا من بمیرم 

الان دربه در دنبال پول و سرکار رفتنم تا فقط بتونم یه دختر برای خودم و دخترم اجاره کنم و از اینجا برم 

تورا خدا بدون شناخت ازدواج نکنید و برای منم دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه تو یه ساختمون نیستید؟؟چرا اینقدر میری پیشش ؟طبقه بالا بمونزیاد نرو عزیزم

نه توی یه خونه هستیم یه اتاق مال ماس یه اتاق مال اون 

جهیزیه منم توی خونه چیده شده 

خونه ایی که شوهرم ساخته اما کرده به اسم مامانش 

الهی بگردم چه بدجنس هس خب جدا شین ازش اینجا که از زندان هم بدتره

شوهرم ادم جدا شدن نیس از مادرش 

من قصد طلاق دارم اما همه چیش کردع به اسم مامانش و منم خانواده خوب و حمایت گری ندارم فعلا منتظرم برم سر کار تا شرایط  اجاره یع اتاق داشته باشم 

نه توی یه خونه هستیم یه اتاق مال ماس یه اتاق مال اون جهیزیه منم توی خونه چیده شده خونه ایی که شوهرم ...

آهان

خب اینجور افراد رو در این سن ، به کم سخته تغییر داد، گاهی نمیشه

ولی شما باید جدا زندگی کنید

دیگه تو یه خونه، هرچقدر هم دو طرف اخلاقشون بیست باشه، نمیشه زندگی کرد

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
شوهرم ادم جدا شدن نیس از مادرش من قصد طلاق دارم اما همه چیش کردع به اسم مامانش و منم خانواده خوب و ح ...

هیییییی روزگار چه شرایط بدی کاش حداقل شوهرت به حرفت گوش میکرد خب شوهرت ک شب میاد خونه شام نمیخاد نمیگه کو شام ک تو بگی مامانت نزاشته درست کنم

آهانخب اینجور افراد رو در این سن ، به کم سخته تغییر داد، گاهی نمیشهولی شما باید جدا زندگی کنیددیگه ت ...

واقعا دنبال تعقیر نیستم اما به خدا بعضی وقتا میگم منم ادمم تا کجا جون دارم تنهایی این همه بشور و بساب کنم خب اونم اینجاس برای رضای خدا یه لیوان بشوره هییی 

دعا کن استخدام بشم جایی تا طلاق بگیرم و برم فقط هدفم اینه 

هیییییی روزگار چه شرایط بدی کاش حداقل شوهرت به حرفت گوش میکرد خب شوهرت ک شب میاد خونه شام نمیخاد نمی ...

اون سر کار خوب ناهار میخوره اما منی که یه وعده برنجی مونده به دلم چی بگم حتی پول ندارم خوراکی بگیرم قایم کنم بخوریم هیچ که هیچ  حتی موقع بارداریمم وضیعت همین بود حتی دکتر گفت احتمال سقط برای بچت هس که همونحا جلو دکتر گفت مردم که مرد به درک سیاه هیی روزگار بدی دارم اگه مجردی هیچوقت بدون شناخت خانواده ها ازدواج نکن دچار وضع من نشو 

اون سر کار خوب ناهار میخوره اما منی که یه وعده برنجی مونده به دلم چی بگم حتی پول ندارم خوراکی بگیرم ...

وای چه بدجنس هس مال کدوم شهر هسین؟؟همه این کاراش تاوان باید پس بده شک نکن خدایی هم هس ظلم خوب نیس

[QUOTE=359229279]وای چه بدجنس هس مال کدوم شهر هسین؟؟همه این کاراش تاوان باید پس بده شک نکن خدایی هم هس ظلم خوب نیس[/QUOTE

اره چوب خدا به تن من خورده اما گمان نکنم به تن این بخوره ، هر روز بهتر از دیروز منم هر روز مریض تر از دیروزم  

دخترش توی رفاه کامل ، شوهر خوب ، پول زیاد ، ثروت بالا ، سراسر طلا  نوش جونش خدا داده براش نمیخوام به منم اینا را بده من فقط یه زندگی عادی مث بقیه خواستم  به خدا حتی نمیتونم دیگه گریه کنم برای خودم 

مال اصفهانیم عزیزم 

[QUOTE=359229279]وای چه بدجنس هس مال کدوم شهر هسین؟؟همه این کاراش تاوان باید پس بده شک نکن خدایی هم ...

غصه نخور خدای توام بزرگه اما شوهرت واقعا داره کوتاهی میکنه و باید به این وضع رسیدگی کنه