2777
2789

شوهر من یکم جثه اش ریزه قدش 170 و لاغر اندامه 

ولی من استخون داشتم و تپلی قدم 165 وزنم 85

امروز خواهر شوهرم گفت از داداشم بزرگتر میزنی در حالی که ۳ سال کوچیکترم 😭😭

خیلی ناراحتم توروخدا یه روش سریع برای لاغری بهم بدید 

روش سریع خیلی هم سریع برمیگرده 

کالری شماری کن 

قشنگ ماهی چهار کیلو کم میکنی

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قندو حذف کن کالری شماری کن هله هوله رو کم کن یا کلا حذف کن فستینگ هم بگیر آخر هفته ها روزی ۱ ساعتم راه برو با هر وعده سماق بخور صبح ناشتا هم اب و ابلیمو  تضمینی تو دو ماه ۱۲ کیلو کم میکنی اولش سخته ولی عادت میکنف 

باشد که اشک بعدی اشک شوق باشد..!

فستینگ چجوری میشه هم ۱۶ ساعت چیزی نخوری؟

من راستش چون روزه قضا زیاد دارم یه روز درمیون روزه میگیرم و کالری شماریم هر روز انجام میدم 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

واقعا ماهی چهار کیلو کم می‌کنی با کالری شماری؟

آره...... تازه تیروئید کم کارم دارم