2777
2789

هر روز معاونت فرهنگی میگن بزار یه پک پذیرایی فینگرفود و یه فلش دایور و یه ماگ  یا تراول ماگ و دفتریادداشت و خودکار بزاریم تو بگ بدیم دست دانشجوها ، یه کیک یزدی و چایی هم دم بزاریم ، حالا مناسبتشم خدا کریمه جور میشه بالاخره😂😂😂

سر همین قضیه من شونصد تا فلش و ماگ اکبند دارم 

یخچال خونمونم مثل ایناس که هر روز دفاع دارن 😂😂😂😂

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خواستی بگی دانشجو تهرانی؟من که حسودیم نشد😢🤧

ایشاالله قسمت شما هم میشه

من تموم شدم دیگه ترم بعدی دفاع دارم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
نکنن هم میگن به دانشجو اهمیت نمیدن !!

خخخخخ نه بذارن موارد مهم تر دانشجو غلط میکنه غر بزنه😂

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

رشتتون چیه

بازرگانی بین الملل