2777
2789
عنوان

یکی از فامیلامون ب شوهرش خیانت میکنه و شوهرش هم خیلی پسر خوبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 93 پست

شما کاریتون نباشه خدا خودش بخواد رسواش میکنه 

قضیه این دختره رشتی رو شنیدید چجوری آبروش رفته؟ متاهل بوده با چند نفر بوده یکی از همون پسرا اومده پخش کرده فیلماشو از قصد 

خدا خودش هم به بنده اش فرصت توبه میده از گناه دست کشید که کشید نکشید خودش آبروی خودشو میبره

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی که شوهرش نمیدونه 

خودش و زده به نفهمی شما هم به روش نیارین 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
چجوری همه فهمیدن شوهرش نفهمیده

همیشه میگن وقتی یه مرد خیانت کنه اولین کسی که میفهمه زنشه

وقتی یه زن خیانت کنه آخرین نفری که میفهمه شوهرشه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

شهر کوچک هست 

همه همدیگر را میشناسند 

همه میدانند که این خانم این کارها را میکند 

پس چرا شوهرش نمیفهمه مگر در ان شهر زندگی نمیکنه ؟

پس یک جای کار میلنگه 

یا خود شوهره میدونه و اهمیت نمیده 

یا خانم اتویی داره از اقا 

ولی در هر صورت دخالت کردن باعث پشیمانی میشه 

هر وقت دلتون گرفت من هستم 

کاریتون نباشه..قتل اینا میشه ها یوقت.خیلی خطرناکه.

به شوهرت بگو بشینه سرجاش..به اون چه زبطی داره.

اونهمه ادم بقولت میدونن کسی نمیگه اونوقت شوهر تو افتاده وسط.

شاید زنش سرش به سنگ خورد و گذاشت کنار.

تو فیلم پسره هم افتاده؟

آره بابا قیافه همشون هست 

یکیشون قهرمان قایقرانیه از پسرا 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

همیشه میگن وقتی یه مرد خیانت کنه اولین کسی که میفهمه زنشهوقتی یه زن خیانت کنه آخرین نفری که میفهمه ش ...

آخه نمیشه که میگه شهر کوچیکه همه میدونن چجوری خبر به گوش شوهرش نرسیده 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡