2777
2789
عنوان

لطفا تحربتونو بگین در عذابم

58 بازدید | 11 پست

فهمیدم درگیر عشق یکطرفه بودم ۸ سال!

و یکساله اون یارو با یه دختره که داره خودشو بخاطر دختره جر میده همش استوری عاشقانه و فلان بسار چجوری فراموشش کنم اصلا فراموش نمبشه آخه چه وضعشه چی کنم چه خاکی توسرم بریزم دو سه روزه هیچی نمیخورم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حست درک میکنم خیلی سخته 

ولی هیشکی ارزش این نداره بخاطرش خودتو از بین ببری 

لیاقت شما خیلی بیشتر از این حرفهاست 

قدر خودتو بدون که باادم لج زیر یه سقف نرفتی

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
چه نشون‌هایی داشت وقتی با یکی دیگه بود؟‌ تو چیا دیدی ازش می‌خوام بدونم دوس پسرمم از این نشونه ها دار ...

ببین من و اون دوسال رابطه عاشقانه شدید داشتیم. 

من نیاز به پول پیدا میکنم میگم واسم کار پیدا کن نزدیک محل کارش واسم کار پیدا میکنه منم بدون اعتماد بنفس بودم دیدم اوه اوه چقد دختر خوشگل هسن من اینجا چه گوهی میخورم بعد ۶ روز گفتم دیگه نمیام کار فرمامم گفت بدردمونم نمیخوردی منم بدون هیچی اومدم بیرون رفت به دوس پسرم گفت بدرد نمیخوره بی عرضس یه حرف نمیزنه و فلان.

درصورتیکه چرا باید انقد بد بگه یه آدمی بودم اومدم بیرون مگه مالشو خوردم؟!

دوس پسرمم معلوم نیس چیا شنید از من بدش اومد محل کارشو عوض کرد به همه گفت با من کات کرده رفت با یه دختر دیگه شمارش عوض میکنه الان دوتا سیمکارت داره.

بعد از اون جدایی یکسره تو تلگرام آنلاین میشه این آدم ماهی یه بار بزور تو تلگرام آنلاین میشد فهمیدم خبراییه. 

فقط از من عکسو فیلم لختی میخواست و وقتی که چیز میشد سرو کلش پیدا میشد و با دختره بودو هست.

چجوری وقتی اونو دوس داشت منو بغل کرد😔

استوری واتساپ عاشقانه گذاشت که مسعود صادقلو میگه گرمی دستات نفس بهم داد و چخ میدونم از این حرفا و دو هفته پیش یهو ناراحت شد گفت میرم مشاوره گفتم چرا آخه خوب جواب نداد یهو رفت باشگاه پروفایل غمگین گذاشت نوشت بیوشو قلبی  پر از کینه و چندروز پیش استوری گذاشت و پروفایل گذاشت که زمانی که دنبال عشق نبودم با تو آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستت داشتم از دستت دادم بعشدم دیگه تو تلگرام آنلاین نمیشد زیاد و یهو امروز یکسره آنلاین سد و اونو برداشت و فهمیدم باهاش آشتی کرده خاک تو سر من 

چه نشون‌هایی داشت وقتی با یکی دیگه بود؟‌ تو چیا دیدی ازش می‌خوام بدونم دوس پسرمم از این نشونه ها دار ...

اها اومدم بعد دوسال پیج زدم گفتم چرا فالوم نمیکنی گفت ولش کن گیر میدی بعد گفت خونوادت میبینن زشته درصورتیکه هنیه فالوم می‌کرد خانوادمم واسش م نبود میگفت باید همه بفهمن دوستشم ازش پرسیدم گفت یکساله که میگه کات کردین و میگه یکساله با تو نیستم دیگه فهمیدم..

آها یه پیج دیگه داره با حرف اول اسمش و سال تولدش و حرف اول اسم دختره با سال تولدش.

اوووووه این همه چیز دیگه معلومه