ببین من و اون دوسال رابطه عاشقانه شدید داشتیم.
من نیاز به پول پیدا میکنم میگم واسم کار پیدا کن نزدیک محل کارش واسم کار پیدا میکنه منم بدون اعتماد بنفس بودم دیدم اوه اوه چقد دختر خوشگل هسن من اینجا چه گوهی میخورم بعد ۶ روز گفتم دیگه نمیام کار فرمامم گفت بدردمونم نمیخوردی منم بدون هیچی اومدم بیرون رفت به دوس پسرم گفت بدرد نمیخوره بی عرضس یه حرف نمیزنه و فلان.
درصورتیکه چرا باید انقد بد بگه یه آدمی بودم اومدم بیرون مگه مالشو خوردم؟!
دوس پسرمم معلوم نیس چیا شنید از من بدش اومد محل کارشو عوض کرد به همه گفت با من کات کرده رفت با یه دختر دیگه شمارش عوض میکنه الان دوتا سیمکارت داره.
بعد از اون جدایی یکسره تو تلگرام آنلاین میشه این آدم ماهی یه بار بزور تو تلگرام آنلاین میشد فهمیدم خبراییه.
فقط از من عکسو فیلم لختی میخواست و وقتی که چیز میشد سرو کلش پیدا میشد و با دختره بودو هست.
چجوری وقتی اونو دوس داشت منو بغل کرد😔
استوری واتساپ عاشقانه گذاشت که مسعود صادقلو میگه گرمی دستات نفس بهم داد و چخ میدونم از این حرفا و دو هفته پیش یهو ناراحت شد گفت میرم مشاوره گفتم چرا آخه خوب جواب نداد یهو رفت باشگاه پروفایل غمگین گذاشت نوشت بیوشو قلبی پر از کینه و چندروز پیش استوری گذاشت و پروفایل گذاشت که زمانی که دنبال عشق نبودم با تو آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستت داشتم از دستت دادم بعشدم دیگه تو تلگرام آنلاین نمیشد زیاد و یهو امروز یکسره آنلاین سد و اونو برداشت و فهمیدم باهاش آشتی کرده خاک تو سر من