2777
2789

خانوما من باردارم و از خونه نباید بیرون برم دیگه از خونه خیلی خسته شدم توروخدا هر تفریح و سرگرمی غیر از فیلم و کتاب به ذهنتون میرسه بهم معرفی کنید واقعا خسته شدم روزهام نمیگذره 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی های فکری مثل پازل و ...

تو گوشی هم میتونی بازی بریزی مثلا منچ شطرنج یا هر چی ک خودت دوست داری

به نظرم اگه سرگرمی میخوای ک مفید باشه برو کتاب های تربیت کودک بگیر خیلی خوبه جلوی خیلی از اشتباهات تربیتی رو میگیره چون آگاه نیستیم، و کتابی که غذاهای مناسب و مفید برای جنین رو نوشته هم میتونی بگیری

منم مثل تو در حد مبتدی بلد بودماز گوگل چیزای ساده پیدا می کردمبرای دخمل می بافتمپاپوشسارافونپانچو

اخییی عزیزم چه خوب حتما انجام میدم 

بازی های فکری مثل پازل و ...تو گوشی هم میتونی بازی بریزی مثلا منچ شطرنج یا هر چی ک خودت دوست داریبه ...

عزیزم بخاطر شرایطم کتاب نمیتونم بخونم چشمم تار میبینه و سیاه میره