2777
2789
عنوان

خانوم ها و آقایان بگین ببینم

493 بازدید | 50 پست

تا حالا براتون پیش اومده کِ

یکی یک بار برای همیشه از چشمِ تون بیفته و دیگه نخواین تا آخرِ عمر حتی ردی ازش تو زندگی تون ببینین؟

اگر آره کی بوده و چرا؟

خودم آره یکی و بود کِ خیلی ادعاش میشد و منم باورش کرده بود بعدها فهمیدم همش برام حباب ساخته بوده و خدا خواست با یِ جمله اش برای همیشه از زندگیم حذفش کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره.  یکی بود خیلی ادعای دوستی و رفاقتش میومد همچین که بهش پول قرض دادم عوض شد.  

دیگه کلا محو شد هربارم میگفتم پول میگفت ندارم.  اخری شروع کرد بد و بیراه گفتن. 

منم گفتم همه ی اسکرین شاتای پیاماتو دارم فیشای واریزی رو هم دارم ازت شکایت میکنم.  ۶٠تومنم بودپول کمی نبود 

پدرم درومد تا یذره یذره پس داد و کلی منو نفرین کردکه چراپولتو لازم داری.  قرار بود سر دوهفته برگردونه میدونست لازمش دارم.  کار خودمم زمین موند

تا اخر عمر حتی نمیخوام از دور ببینمش

اره. یکی بود خیلی ادعای دوستی و رفاقتش میومد همچین که بهش پول قرض دادم عوض شد. دیگه کلا محو شد هرب ...

وای چقدر نامرد بودِ طرف 

تو این دوره زمونه کی این حجم از پول و قرض میده؟

حالا شما بر حسبِ اعتماد دادی چِ کاری بوده کِ کرده 😐

وای چقدر نامرد بودِ طرف تو این دوره زمونه کی این حجم از پول و قرض میده؟حالا شما بر حسبِ اعتماد دادی ...

بلانسبت خر شدم.  زبون باز بود دیگه. 

دختره فکر کرده بود من سرگنج نشستم میگفت تو که داری ازت کم میاد این برا من باشه

یعنی هیکلش اندازه بند انگشت وقاحت و روش اندازه کوه دماوند

آره ببخشید یکی از کاربرها گفت اینجا گروهه من هم دیگه شرکت نکردم توی بحث

بله حواسم بود...ممنون کِ برای حرفِ کاربرای خانوم ارزش قائل شدید و خارج از چهارچوب رفتار نمی کنید کلا 🍃

بله حواسم بود...ممنون کِ برای حرفِ کاربرای خانوم ارزش قائل شدید و خارج از چهارچوب رفتار نمی کنید کلا ...

اگه ننوشته بودید ورود آقایون بلامانع هست من توی تاپیک نمی اومدم در هر صورت ببخشید

کاربر آقا 
اگه ننوشته بودید ورود آقایون بلامانع هست من توی تاپیک نمی اومدم در هر صورت ببخشید

این چِ حرفیه اختیار دارید...من بِ شخصه با کاربرای اقایی کِ خیلی محترمانه و در چهارچوب رفتار می کنن اصلا مساله ای ندارم...حضورشون مانعی نداره اصلا 

برا من پیش اومده نجوا جان من کسی از چشمم بیفته اینقدر کینه ایم که دیگه نمیبخشم

بِ نظرم ما خانوما حالا حالاها دِل نمی کنیم ولی اگه بکنیم دیگه خدا هم بیاد مهر تاییدِ طرف و بزنه قبولش نمی کنیم

نمی دونم من کِ اینطوری ام خودم