2777
2789
عنوان

خانوم ها و آقایان بگین ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بِ نظرم ما خانوما حالا حالاها دِل نمی کنیم ولی اگه بکنیم دیگه خدا هم بیاد مهر تاییدِ طرف و بزنه قبول ...

من نخاستم از این کلمه استفاده کنم ولی بله خدا هم بیاد بگه مریم بیا از طرف بگذر نمیشه تموم من خیلی دیر کسی از چشمم میفته یا دل میکنم ولی به اون مرحله برسونن منو تموم....

گنجشگ های درنده     

من نه فعلا😬البته فعلا

خداروشکر

نمی دونم چند سالته و در چِ وضعیتی ولی اگر مجردی اصلاِ گولِ عشق و عاشقی و این حرفا رو نخور...طرف گفت بدون تو نمیتونم میمیرم و اینا بالاخره ی روز روی واقعیش و نشون میده کِ خیلی چیزا براش بالاتر از تو براش اهمیت داره...تو انتخابت با دقت عمل کن و اصلا معیارت رو رو عشق نزار..

من نخاستم از این کلمه استفاده کنم ولی بله خدا هم بیاد بگه مریم بیا از طرف بگذر نمیشه تموم من خیلی دی ...

الان دیشب دیدی مهدی معجون و پیچوند من برای همیشه کینه گرفتم ازش 😀😂

خداروشکرنمی دونم چند سالته و در چِ وضعیتی ولی اگر مجردی اصلاِ گولِ عشق و عاشقی و این حرفا رو نخور... ...

خیلی ممنون بابت  حرف های خوبتون 🌱

واقعا همینطوره، این جامعه به شدت خراب و بد شده 

یه طور خیلی عجیبی شده 

اصلا آدما قابل اعتماد نیستن☹️

تو عمرم اندازه زمانایی ک تو نی نی سایتم قبل حرف زدن صدبار حرفم و مزه مزه نمی کنم کِ داستان نشه برام� ...

وای دقیقا ، اگه تو زندگیمم این همه وسواس به خرج میدادم

که چرت و پرت نگم خیلی خوب میشد😂💔

خیلی ممنون بابت حرف های خوبتون 🌱واقعا همینطوره، این جامعه به شدت خراب و بد شده یه طور خیلی عجیبی ش ...

الهی کِ هر جا هستی تنت سلامت دلت خوش و لبت خندون باشه و در آرامش الهی باشی