2777
2789
عنوان

خانوم ها و آقایان بگین ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کو توضیحات؟🙂🙃

😅 

دوستایی که دو رو بودن، دیگه باهاشون صحبت نکردم 

از چشم افتادن.

یکی هم هست که خیلی ارتباط نزدیکی بهم داره اونم از چشمم افتاد🥲 آدم از خودی توقع نداره

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

پدرم بود. 15 سال باهاش حرف نزدم ولی در آخر پشیمون شدم. پدرم هم فوت کرد. البته چندماه قبل ازفوتش آشتی ...

خدا بیامرزتشون...باز خداروشکر کِ آشتی کردین

حالا ب نظرتون قهر تون منطقی بود یا نه؟

😅 دوستایی که دو رو بودن، دیگه باهاشون صحبت نکردم از چشم افتادن.یکی هم هست که خیلی ارتباط نزدیکی بهم ...

آفرین دقیقا....طرف غریبه باشه انقدر آدم و نمیسوزونه ک خودی از پشت خنجر میزنه

کاش از همون اول بیشتر حریم نگه داشته بودیم

بله دقیقا مساله این جاست کِ گاهی بعضی هارو از وجود خودمون می دونیم و صمیمی میشیم ولی زمان ثابت می کنه از صدتا غریبه غریبه تر بودن💔

بله دقیقا مساله این جاست کِ گاهی بعضی هارو از وجود خودمون می دونیم و صمیمی میشیم ولی زمان ثابت می کن ...

دقیقا همینه 

نمیزاره زندگیم سر بگیره 

میترسم اون چیز که نباید بشه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.