2777
2789
عنوان

نهمین روز پریودیم

234 بازدید | 25 پست

امروز نهمین روزشه! تقریباً شدیدع و بیشتر معذرت میخوام لخته سیاه هست و خون عادی هم هست دومین بارم که کلا پریود میشم! اوایل خونریزی قرص آهن نخوردم ۳،۴ روز میشه شروع کردم به خوردن دیگه خسته شدمممموم چیکار کنم؟ نگین برو بزرگترت بگو خودم عقلم میرسه گفتم ، الان نظر محترم شما را  میخوام بدونم! باید چیکار‌ کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خیارشور دارین تو خونه ، دوتا ۳ تا بخور ، خون پریود رو بند میاره ،یا ترشی اگه دارین بخور .

به مادرتم باید بگی ،

خون پریودی ۷ تا ۱۰ روز طبیعی هست ،بعدش تبدیل میشه به لکه ، اگه روزی ۳ یا ۳ تا نوار عوض میکنی ،مشکلی نیست .

قرص مفنامیک اسید دارین ،بخور یدونه شب یدونه صبح 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
اگه خیارشور دارین تو خونه ، دوتا ۳ تا بخور ، خون پریود رو بند میاره ،یا ترشی اگه دارین بخور .به مادر ...

بهشون گفتم گفت عادیه، من شنسدم ترشی بده تو این مدت ولی باشه ممنون 

بهشون گفتم گفت عادیه، من شنسدم ترشی بده تو این مدت ولی باشه ممنون

آره ترشی و سردیجات در پریودی نباید خورد ،ولی آخه میگی خونم زیاده بخاطر اون گفتم .

اما اگه نوار بهداشتیت در طول روز ۳ بار عوض میکنی یا ۴ باز مشکلی نیست و عادی .

خرما بخور بزار بدنت ظعیف نشه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

به شما ربطی نداره ، شما بیخود میکنین همچین کار بی خودی را انجام بدین! 

من فقط راهنمایی خواستم نه توهینی به عزیزانم!  چون کاریریمو از ناراحت کردن ت بیشتر دوص دارم نینیار را تگ میکنم

@niniyar_5 خداقوت رسیدگی کنید ممنون